Hayvan Pazarı Barut Gibi

MHP Milletvekili adayları Ziya Nuhoğlu,H.Avni Bıçaklı ve Ahmet Ayyıldız 12 haziran milletvekili genel seçimleri nedeniyle düzenledikleri çalışmalar kapsamında Isparta hayvan pazarını ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2011 11:52
Hayvan Pazarı Barut Gibi

Adaylar sabahın erken saatlerinde başlayan ziyarette hayvan üreticilerinin dertlerini ve şikayetlerini dinledi.

Üreticiler" Artık dayanacak gücümüz kalmadı.yedi milyara kredi ile aldığımız hayvanları dört milyara satamıyoruz.Her gün zarardayız. Hayvancılık sektörünün büyümesine ivme kazandırdık diyerek ne yüzle meydanlarda konuşuyorlar"diyerek hükümeti MHP milletvekili adaylarına şikayet ettiler. Bu güne kadar kimsenin onlara derdiniz var mı diye soran olmadığı gibi şikayetlerini anlatacak muhatap bulamadıklarından yakınan hayvan üreticilerinin oldukça öfkeli oldukları gözlemlendi.

Milletvekili adayları hayvan üreticilerine MHP Seçim beyannamesinde yer alan hayvancılıkta bütçe desteğinin yüzde elli artırılacağını ve iki milyara yükseltileceğini,ette ve sütte garanti fiyat uygulamasına geçileceğini tarım ve hayvancılıkta ucuz elektrik temin edileceğini de anlatarak umut verdi.Ayrıca tüm bunların MHP nin sözü ve senedi olduğunu belirtip tek başına iktidar için destek istediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.