Hayvancılık İşletmelerine Ziyaret

Hayvancılık İşletmelerine Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2020 09:29
Hayvancılık İşletmelerine Ziyaret

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Isparta’da bulunan bazı hayvancılık işletmelerine ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyaretlerde yetiştiricilerin sıkıntıları dinlendi. 

İl Tarım ve Orman Müdürü Enver Murat Dolunay beraberindeki İl Müdür Yardımcısı Eyup Adıgüzel ve Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Ali Gündüz ile birlikte Atabey İlçesindeki bazı büyükbaş hayvancılık işletmelerini ziyaret etti.

İl Müdürü Dolunay yapılan bu ziyaretlerde yetiştiricilerle ile sohbet etme fırsatı bularak, sorunlarını dinlenmiş, desteklemeler konusunda bilgi vermiş ve mevcut güncel konularla ilgili görüş alış verişinde bulundu.

İl Müdürlüğü personeli ile birlikte her zaman yetiştiricilerimizin yanlarında olduklarını belirten Dolunay, tarım teşkilatı olarak bundan önce olduğu bundan sonrada her zaman ve her konuda çiftçilerimizin yanında olmaya, onlara destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.