Hedefimizi Gerçekleştirdik

Hedefimizi Gerçekleştirdik

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ağustos 2020 15:43
Hedefimizi Gerçekleştirdik

TBMM Başkanvekili ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ispartaspor olarak dört yıllık bir emeğin ardından 3. Lig hedefini gerçekleştirdiklerini belirterek kulp başkanlığında yapılan spekülasyonlara da itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

3. lige yükselmede emeği geçen herkese teşekkür eden Bilgiç, “Dört yıllık bir emeğin sonrasında Üçüncü Lige çıkma hedefimizi gerçekleştirdik. Bu güne kadar emeği geçen tüm Başkan arkadaşlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’na bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum. Son günlerde yeni dönem Ispartaspor Başkanlığı üzerinde pek çok spekülasyon yapılmaktadır. Bizlerin bilgisi dışında gerçekleşen bu spekülasyonlara itibar etmenin bir anlamı yoktur. Ispartaspor yoluna başkan olarak Atakan Yazgan’la devam etmektedir. İnanıyorum ki bu sene de şampiyonluk ipini göğüsleyerek bir üst lige çıkmayı başaracağız. Ancak hepimizin bilmesi ve unutmaması gereken en önemli husus başarının yolunun birlik ve beraberlikten geçtiği gerçeğidir. Tüm hemşerilerimizi Ispartaspor arkasında güç birliği oluşturmaya davet ediyorum. Sevgi ve saygılarımla” ifadelerindi bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum