Hem Birinci Hem İkinci ISUBÜ’DEN

ISUBÜ, 9. İş Fikri Yarışmasında önlisans ve lisans kategorisinde ilk iki sıraya yerleşerek, 25 gram altının sahibi oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2021 09:49
Hem Birinci Hem İkinci ISUBÜ’DEN

ANSİAD 19. Girişimcilik Günleri 9. İş Fikri Yarışmasında önlisans ve lisans kategorisinde ISUBÜ’lü öğrenciler ilk iki sıraya üniversitemizin adını yazdırdılar.

Yarışma kapsamında “Kemursgen”  isimli projesi ile ISUBÜ Ziraat Fakültesi öğrencimiz Mehmet Salman Canlı ve ekip arkadaşı SDÜ’den Zeynep Funda Eren ile geliştirdikleri ultrasonik tarlalarda böcek mücadele sistemiyle birinciliği elde ettiler. BAKSİFED Başkanı Abdullah Erdoğan, ANSİAD 19. Girişimcilik Günleri 9. İş Fikri Yarışması’nda “Kemursgen” projesi ile Ön Lisans ve Lisans kategorisi birincisi Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencisi Mehmet Selman Canlı ve SDÜ öğrencisi Zeynep Funda Eren’e ödüllerini takdim etti.

isu1.jpg

Yarışmanın ikincisi “Hidrogreen” isimli projeleri ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektik Elektronik Mühendisliği öğrencileri Fatih Uygar, Berkay Yelbey ve Süleyman Alp Kayalp aquamarin sistemlerde oksijen takviyesi konusunda geliştirdikleri projeleri ile ikinci olma başarısı gösterdiler.

TÜRKONFED Başkan Yardımcısı & ANSİAD Yüksek Danışma Kurulu Başkanı Ali Eroğlu ANSİAD 19. Girişimcilik Günleri 9. İş Fikri Yarışması’nda ‘‘Hidrogreen” projesi ile Ön Lisans ve Lisans kategorisi ikincisi olan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğrencileri Fatih Uygar, Berkay Yelbey ve Süleyman Alp Kayalp’e ödüllerini takdim etti.

isu.jpg

Yarışmada birincilik ödülü olarak 15 gram altın ve ikincilik ödülü olarak 10 gram altın ANSİAD tarafından başarılı olan öğrencilerimize takdim edildi.  Bu bölgesel yarışmayı düzenleyen başta ANSİAD yönetim kurulu başta olmak üzere tüm 54 paydaşına teşekkürü borç biliriz.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.