HEM, ‘Büyük Sergi’ye Hazırlanıyor

HEM, ‘Büyük Sergi’ye Hazırlanıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2019 10:57
HEM, ‘Büyük Sergi’ye Hazırlanıyor

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun, her yıl olduğu gibi bu yılda merkez olarak yıl içinde düzenledikleri kurslardaki el emeği göz nuru eserlerden oluşan ‘Yılsonu Sergisi’ni 2 Mayıs Perşembe günü açacaklarını söyledi.

Bu yıl yapacakları etkinliğin adını ‘Halk Eğitim Günleri ve Öğrenme Şenliği’ olarak belirlediklerini ve Sergisinin Gökkubbe Fuar Merkezinde gerçekleştirileceğini ifade eden Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Bilindiği gibi, biz merkez olarak yaygın eğitim kurumuyuz ve Halk Eğitim Merkezleri Türkiye’de kurslar büyük öneme sahiptir. Çünkü insanların büyük bir bölümü mesleki gereksinimlerini bu eğitim kurumlarından sağlamaktadır. Aynı şekilde birçok insan içinde ihtiyaç duydukları bilgiye ulaşma, kendini geliştirme ve daha fazla tecrübe anlamına gelmektedir. Buna ek olarak eğitim vermek, kurs açmak isteyenler içinde gelir ve kariyer imkânı sağlamaktadır.

“ETKİNLİKLERİMİZ
4 GÜN SÜRECEK”
Bu doğrultuda; Yılsonu Sergimiz ve Öğrenme Şenliğimiz, 2 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 11.00’de Işıkkent Mahalllesinde bulunan Gökkubbe Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek olup etkinliğimiz 2 – 4 Mayıs 2019 tarihlerinde yani 3 gün boyunca devam edecektir. Etkinliklerimizin ilk gününde Büyük Sergimizin açılışı ve öğrenme şenliğinin ardından akşamüzeri saat 18.00’de ise Lozan Mübadilleri Derneği Türk Sanat Musikisi dinletisi sunulacak.

3 Mayıs 2019 Cuma günü saat 17.00’de ise Halk Eğitim Merkezinde görevli Müzik Öğretmenleri ve kursiyerlerin hazırlamış olduğu müzik dinletisi sunulacak. Aynı gün bu programa müteakip saat 19.00’da SDÜ Halk Oyunları Topluluğunun sunacağı ‘Biz Anadoluyuz’ adlı halk oyunları gösterisi sunulacaktır.

GÖKKUBBE’YE OTOSBÜS
SEFERLERİ DÜZENLENECEK
Bu doğrultuda, Halk Eğitim Günleri ve Öğrenme Şenliği’mize şenlik boyunca Halk Otobüsü seferleri düzenlenecek olup, vatandaşlarımız bu ulaşım araçlarıyla etkinliklerimize katılabilecektir. Buna göre; 2 – 4 Mayıs tarihleri arasında her gün otobüsler saat 10.30’da gidecek, saat 13.00’de dönecek. 13.30’da gidecek 15.00’da dönecek. 15.30’da gidecek 17.00’de dönecek ve saat 17.30’da gidecek 21.00’de dönecektir. Sergimiz, her gün saat 10.00’da açılıp saat 21.00’de kapanacaktır” dedi.

“TÜM ISPARTA HALKIMIZ DAVETLİDİR”
Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun, açacakları Büyük Sergi ve diğer etkinliklere tüm Isparta halkının davetli olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.