Hem Teşekkür Etti Hem Destek İstedi

Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti’den Isparta Milletvekili seçilen Osman Zabun, Cuma Pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yayınlanma:
Hem Teşekkür Etti Hem Destek İstedi

14 Mayıs’taki seçimlerde partisine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdikleri destek için vatandaşlara teşekkür eden Zabun, 28 Mayıs’taki ikinci tur seçimleri için de destek istedi.14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti’den Isparta Milletvekili seçilen Osman Zabun, bugün Cuma Pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnafları tek tek ziyaret eden Osman Zabun, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Zabun, esnaflara ve pazara gelen vatandaşlara 14 Mayıs’taki seçimlerde partisine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri destek için teşekkür etti.

Osman Zabun ayrıca 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için de Cumhur ittifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçmenlerin de desteğiyle yeniden seçileceğini belirten Osman Zabun, “ülkemizin ve Isparta’mızın kat edeceği çok mesafe var. Bu yolculuğumuzu tüm hemşehrilerimizle birlikte güçlü bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

Zabun, Cuma Pazarındaki ziyaretlerine akşam saatlerine kadar devam etti.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.