Hep Birlikte Betül Öğretmen'e Umut Olduk!

Isparta Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmeni Betül Aslanbaş'ın kanser ilacı için gereken 85 bin 770 Euro toplandı. Kampanya sona erdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2022 15:56
Hep Birlikte Betül Öğretmen'e Umut Olduk!

Isparta Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmeni Betül Aslanbaş'ın kanser ilacı için gereken 85 bin 770 Euro toplandı. Kampanya sona erdi. 

Isparta Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmeni Betül Aslanbaş, kanser tedavisinde kullanılan ilacın temini için Ispartalıların yardımını bekliyordu.Öğrencilerinin başlattığı kampanya çığ gibi büyüdü ve nihayet 27 Haziran tarihinde ihtiyaç olan 85 bin 770 Euro toplanarak kampanya sona erdi.  

Kermesler düzenlendi… Kumbaralar hazırlandı… Karne şenlikleri yapıldı…

Isparta Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Betül Aslanbaş’ın kanser tedavisinde kullanılması gereken ve SGK kapsamından çıkarılan ilacı alabilmek için tam 85 bin 770 Euro’ya ihtiyaç vardı.

Öğrencilerinin başlattığı kampanya kısa sürede büyüdü ve her gün, her yerde Betül hoca için kelebekler uçmaya başladı.Her kelebek 10 TL’yi temsil ediyordu. Birikti, damla damla umutsuzluğu, karamsarlığı eritti.

İhtiyaç olan 85 bin 770 Euro 27 Haziran tarihinde toplandı ve kampanya başarıyla sona erdi.Betül öğretmenin öğrencilerinin başlattığı ve çığ büyüyen kampanya aslında hiç birimizin yalnız olmadığını, dayanışma, yardımlaşma duygularının her işin üstesinden gelebileceğini ve sevgi kelebekleri sardığı zaman dört bir yanı, her sorunun bir çözümü olacağını anlattı bize.

İyi ki varsınız Betül hocanın öğrencileri… İyi ki varsınız kampanyanın fedakar gönüllüleri… İyi varsınız kelebekler uçuran güzel yürekli insanlar… Ve iyi ki varsınız Betül hocam… 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.