Hep Birlikte Kenetlenip Şampiyonluğa Ulaşacağız

Hep Birlikte Kenetlenip Şampiyonluğa Ulaşacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2019 12:22
Hep Birlikte Kenetlenip Şampiyonluğa Ulaşacağız

Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, aynı 1999 – 2000 sezonunda olduğu gibi şehre spor aşkını yeniden getireceklerini belirterek; “Milletvekilinden taraftarına kadar hep birlikte kenetlenip şampiyonluğa ulaşacağız” dedi.

Üç yıldır olduğu gibi gelecek sezon da Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Isparta’yı temsil edecek olan eski adıyla Isparta Davrazspor, yeni adıyla Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan Isparta’daki spor severlere diğer bir deyişle Yeşil – Pembeli taraftarlara müjdeli haberlerle geldiğini belirtti.

YAZGAN; “BEN ISPARTALIYIM VE ISPARTASPOR AŞIĞIYIM”
Isparta 32 Spor olarak 20 yıl sonra özlenen başarıya ulaşacaklarını ve takımı 3. Lige çıkaracaklarını ifade eden Ispartaspor’un Efsane Başkanı Atakan Yazgan; “Bilindiği gibi ben Ispartalıyım. Eğirdir’de doğup büyüdüm. Şuanda ticari hayatımı İstanbul’da sürdürüyorum. Ben bir Ispartaspor aşığıyım.

“TAKIMIMIZI 20 YIL ÖNCE ŞAMPİYON YAPARAK 3. LİGDEN 2. LİGE ÇIKARDIM”
Isparta’daki sporla uzaktan veya yakından ilgilenen herkesin de bildiği gibi ben Ispartaspor 3. Ligde iken 1999 yılının Haziran ayında Kulüp Başkanı oldum. O yıl ekibimle birlikte çok güzel çalışmalara imza attık. Teknik Direktörümüz Tarık Söyleyici ve bizim için 12. Adam konumundaki büyük taraftarımızın da desteğiyle 1999 – 2000 Sezonunda takımımızı şampiyon yaparak 2. Futbol Ligine çıkardık. Takip eden yıl olan 2000 – 2001 Futbol sezonunda ise 2. Ligde şampiyonluğa oynadık ve play – off maçlarına kaldık. Burada oynadığımız son Göztepe maçını kaybetmemiş olsaydık takımımızı o sezon şimdiki adı Süper Lig olan 1. Lige çıkarmış olacaktık. Ancak, son maçta kaybettik ve nasip olmadı.

“BEN VE YÖNETİMİMLE GÖREVE BAŞLADIK, BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM”
Şimdi ise, şehrimizin takımının tekrar aynı başarılara imza atmasının zamanının geldiği bana iletilerek görev almam istendi. Bende memleketim olan Isparta’ya yine hizmet için bu görevi kabul ettim ve geçtiğimiz günlerde yaptığımız genel kurul toplantısı ile yönetim kurulumuzdaki birbirinden değerli arkadaşlarımla birlikte göreve seçildik. İnşaallah yeni sezonda yine aynı 20 yıl önce olduğu gibi başarılı olarak takımımızı Bölgesel Amatör Ligden Profesyonel lig olan 3. Lige çıkaracağız. Bunan inancım tamdır.

“2000’Lİ YILLARIN RUHUN ŞEHRE YENİDEN YAŞATACAĞIZ”
Biz, yeni sezonda şehrimize aynı 20 yıl önceki gibi spor sevgisini, spor aşkını tekrar yaşatmak istiyoruz. Bu konuda kararlıyız. Zira, o yıllarda taraftarından futbolcusuna, basınından yöneticisine kadar herkes kenetlenmiş ve bir noktada birleşmişti. O da Ispartaspor’un şampiyonluğu idi. İşte bu 2000’li yıllardaki ruhun şehrimize yeniden yaşatılması için çaba göstereceğiz. Bu imkansız bir şey değil. Neden olmasın diyoruz.

“HER ZAMAN BEN DEĞİL, BİZ OLACAĞIZ”
Bu konuda şehrim tüm önde gelenleri bize desteklerini vereceklerini açıkladılar. Milletvekillerimiz, Valimiz, Belediye Başkanımız hep birlikte el ele vererek Allah’ın izniyle önümüzdeki sezon takımımızı profesyonel lige çıkaracağız. Zira, kongreden sonra göreve seçilir seçilmez takımımızın başarısı için yepyeni bir sayfa açtık. ‘Ben değil biz, küçük değil büyük olsun, hepimizin olsun’ düşüncesiyle ‘az laf çok iş sloganımız’ olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

“BENDEN ÖNCEKİ YÖNETİCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, Kulüpte 3 yıldır görev alan tüm yöneticilere, Valimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza ve cefakâr taraftarlarımıza teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

İŞTE ISPARTA 32 SPOR’U ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTIRACAK YÖNETİM KADROSU
Bilindiği gibi; Isparta Davrazspor, 14 Mayıs 2019 Salı günü olağan genel kurul toplantısını yaparak göreve Atakan Yazgan Başkanlığındaki yönetimi seçmişti.

İşte o yönetim: Atakan Yazgan, Osman Şahlan, Galip Küçükyaman, Ayhan Durgun, Hasan Köstüklü, Şakir İpekçi, Cengiz Aydemir, Mehmet İpekçi, Ali Koca, Onur Yiğiter, Ziya Eroğlu, Ferhat Koçer, Uğur Kılınç, Erkan Başpınar, Yılmaz Öztek, Erhan Oturak, Murat Dulupçu, Mustafa Marulcu, Emin Ursavaş, Sezgin Gülatan, Mustafa Karabulut.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum