Hepimizin Hedefi En Kaliteli Hizmeti Sunmak

Hepimizin Hedefi En Kaliteli Hizmeti Sunmak

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2019 14:40
Hepimizin Hedefi En Kaliteli Hizmeti Sunmak

Her ay düzenli olarak bir ilçede gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı bu kez Yalvaç ilçesinde yapıldı. Vali Ömer Seymenoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile Yalvaç’ta görev yapan belde, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantı gündemindeki maddeler ile ilgili yaptığı açıklamalar öncesinde, 2109 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından görev alan tüm muhtarları tebrik ederek görevlerinde başarılar dileyen Vali Ömer Seymenoğlu; “Bundan sonraki dönemde kamu kurum ve kuruluşları olarak sizlerle iş birliği içerisinde çalışacağız. Hepimizin hedefi: Hizmet ettiğimiz vatandaşlara yönelik en kaliteli en akılcı hizmeti sunabilmek. İlçelerimizin, köylerimizin en ücra yerinde bile yaşan insanımız bu hizmetlerden faydalanmak ister, bu hizmeti götürmek de hepimizin görevi.” dedi.

“Bağımlılıklarla Mücadele Vicdani Bir Görev”
Uyuşturucuyla mücadele etmenin sadece güvenlik birimlerinin görevi olmadığını da hatırlatan Vali Seymenoğlu; “Bağımlıklarla topyekûn mücadele etmemiz lazım. Takibini yapın 112 Acil Çağrı numarasıyla güvenlik birimlerine bildirin ve onlarda anından olaylara müdahale etsin. Bakın bu sadece bir hukuki görev değil arkadaşlar aynı zamanda vicdani bir görev. Bunun yanında bağımlılıkları bulunan vatandaşlarımız için de gerekli rehabilitasyon çalışmalarına da elimizden gelen tüm desteği vereceğiz.” dedi.

Toplantıda ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri de yaptıkları çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi. Toplantı sonunda Vali Seymenoğlu muhtarlara söz vererek talep ve önerileri dinledi, talepler hakkında ilgilere çalışma yapılması talimatı verdi.

Kaymakamlık ve Belediye Ziyaret Edildi
Muhtarlar buluşmasının ardından Yalvaç Kaymakamlığını ziyaret ederek tüm birimleri tek tek dolaşan Vali Seymenoğlu; birim personelleri ve işlemler için Kaymakamlıkta bulunan vatandaşlara sohbet etti, vatandaşlara sunulan hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu. Vali Seymenoğlu ardından Yalvaç Kaymakamı Aytekin Yılmaz’dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Daha sonra Vali Seymenoğlu beraberindeki heyetle birlikte Yalvaç Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ile bir araya geldi.

Şehit Babası Onur Konuğu Oldu
1991 yılında Hakkkari/Şemdinli’de hain terör örgütüyle kahramanca mücadele ederken şehit olan Piyade Çavuş Latif Keçeci’nin babası Sayın Mehmet Keçeci’nin onur konuğu olduğu Yalvaç Antik Kent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki yemeğe katılan Vali Seymenoğlu şehit babası ile yakından ilgilendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.