Her Gün Düzenli Olarak Dezenfekte Ediliyor

Her Gün Düzenli Olarak Dezenfekte Ediliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2020 15:33
Her Gün Düzenli Olarak Dezenfekte Ediliyor


Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda özel halk otobüsleri enfeksiyonlara karşı dezenfekte ediliyor.

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi konuyla ilgili şu bilgilendirmeyi yaptı: “Günlük 102 araç ile ortalama 50.000 yolcu taşıyan kooperatifimizde, Isparta Halkımızın temiz ve sağlıklı bir ortam da seyahat edebilmeleri için araçlarımızın temizlikleri her gün düzenli olarak yapılmaktadır.
Kış mevsiminin başlaması ile birlikte grip ve nezle gibi bulaşıcı hastalıkların daha sık görülmeye başlandığı şu günlerde Isparta Belediye Başkanımız sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN in halkımızın sağlığının korunması yönünde vermiş olduğu talimat ile araçlarımızda dezenfekte çalışması başlattık. Sayın başkanımız yolcularımızın güvenli ve konforlu bir şekilde toplu taşıma ihtiyacının karşılanmasının yanında otobüslerimizin hijyenik olması konusunda büyük önem vermektedir.

Dünyanın da diken üstünde olduğu şu günlerde Mevsimsel olarak ortaya çıkan bulaşıcı hastalıkları önlemek amacı ile otobüslerimizin içlerini, alanında uzman ekiplerce insan sağlığına zarar vermeyen “Sağlık Bakanlığı” onaylı temizlik malzemeleri ile dezenfekte edilmektedir.
Aylık periyodik olarak devam edecek olan bu uygulama neticesinde İsparta Halkımız araçlarımızı güvenle kullanabilirler.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.