Her Koşulda Türk Ordusu'nun Yanındayız

Her Koşulda Türk Ordusu'nun Yanındayız

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2019 09:13
Her Koşulda Türk Ordusu'nun Yanındayız

Isparta Barosu Başkanı Ünsal Çankaya, Barış Pınarı Harekatına destek açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Suriyede gerçekleştirilen Barış Pınarı Operasyonunda, Mehmetçiğimiz bütün siyasi düşüncelerden ve gerekçelerden bağımsız bir şekilde vatan için canlarını ortaya koymaktadırlar. Bu sebeple, siyaset üstü bir hukuk kurumu olan Isparta Barosu, hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının her koşulda ve şartta kahraman Türk Ordusunun yanında olması gerektiğine inanmaktadır.

Yaşam hakkını en kutsal değer olarak benimsemiş olan Baromuzun en büyük temennisi, Suriye’ de görev yapmakta olan her bir Mehmetçiğimizin burnu dahi kanamadan vatanlarına sağ salim dönmeleridir.
Operasyonlar esnasında ,vatanlarından uzakta şehit düşmüş her bir evladımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diler, yaralanan askerlerimizin ise biran önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.