Her Yerde İyi Belediyeciliğe İhtiyaç Var

Her Yerde İyi Belediyeciliğe İhtiyaç Var

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2019 13:01
Her Yerde İyi Belediyeciliğe İhtiyaç Var

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Isparta’yı il merkezi, ilçeler ve beldelerinde İYİ Belediyecilik ile tanıştıracakları iddiasında bulunarak “Hz. Ömer’in doğruluğundan vazgeçmeyen bir belediyecilik anlayışındayız” dedi.

İYİ Parti, Kuleönü Kasabası Belediye Başkan Adayı Veli Aydınlı ve meclis üyesi adayları için tanıtım toplantısı düzenledi. İl Başkanı Özgür Tandoğan, konuşmasında İYİ Belediyeciliği anlattı.

Her yerde İYİ Belediyeciliğe ihtiyaç olduğunu belirten Tandoğan, şöyle konuştu: “Bu belediyeyi getirin. Veli kardeşimizin belediyenin anahtarını getireceğine inanıyoruz. Bizler çıktığımızda birer kişi çıktık. Yola düştükçe çoğaldık. Bugün Kuleönü’nde bu sayı varsa yarın daha da güçlü olacaksınız. İnanın başaracaksınız. Engelleri tanımadan devam edin. Biz iyilik amacı ile çıktığımız bu yolda ‘iyi misin kardeşim’ dedik, ‘iyi misin Kuleönü’ denecek. Allah’ın izniyle İYİ Parti belediyeciliği ile Kuleönü tanıyaşacak. Dürüst, doğru bir belediyecilik gelecek. Kişilerin değil, herkesin belediyesi olacak. Hz. Ömer’in doğruluğundan vazgeçmeyen bir Kuleönü istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.