Herşey İyi olacak Ahmet Başkanım!

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural Halıkent pazarında “Esnafın babası hoş geldin. Seninle her şey iyi olacak” sözleriyle karşılandı.

Yayınlanma:
Herşey İyi olacak  Ahmet Başkanım!

Hafta sonunda da seçim çalışmalarına devam eden İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Halıkent Kapalı Pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Her gittiği yerde esnaf tarafından sıcak ve yoğun bir ilgiyle karşılaşan Tural’a burada da ilgi büyüktü. Pazar yerindeki esnaf “Başkanım hoşgeldiniz. Esnafın babası. Bizim her zaman arkamızda durdunuz. Ahmet Başkanımızla her şey iyi olacak” sözleriyle Tural’a desteğini ifade etiler.

Esnaftan ve vatandaşlardan gördüğü teveccühe teşekkür eden Başkan Adayı Tural “Isparta’nın sesine kulak vermeye geliyoruz diye çıktığımız bu yolda, Ispartamızı özlediği Belediyecilik modeliyle tanıştırmamıza 57 gün kaldı. Halkımızla buluşuyor, onların sorunlarını dinliyor, bunları tek tek not alıyoruz. Hepsinin çözümü biz de var. Kimse endişelenmesin, biz sadece birileri için değil tüm Isparta için varız. Biz şehrülemin olmaya varız. Ispartamızı hep birlikte yönetmeye varız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.