Hesabını Veremeyeceğim Bir Lokma Yemedim

Gökmenoğlu'ndan Başdeğirmen'e Çivi Cevabı

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2019 09:25
Hesabını Veremeyeceğim Bir Lokma Yemedim

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, kendisine "Isparta'da bir çivin mi var?" diyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen'e cevap verdi.

Gökmenoğlu; "Akp Belediye Başkan Adayı Sayın Şükrü Başdeğirmen bana çivi çaktın mı diye sormuş. Cevap vermeye aslen gerek yok da belki kendine çekidüzen verir düşüncesiyle bir kaç kelime söyleyeyim. Ben eğer şaibeli bir çivi çakacaksam çakmam. Baro Başkanlığı yaptığım dönemleri sizde iyi bilirsiniz. Özellikle de Isparta Barosu adına çaktığım çivileri çok iyi bilirsiniz. Gönülleri kazandım, Gönüllere taht kurdum. Allah’ım bugüne kadar bir lokma ekmeğimi yerken, acaba mı dedirtmedi. İnşallah da bundan sonra da demeyeceğim. Hesabını Veremeyeceğim Bir Lokma Yemedim Ki karnım ağrısın.

Sayın Başdeğirmen anladığınızı umut ediyorum.

Ben avukatım; adalet ve hukukun savunucuyum. İşim ticaret değil. Hibe kredileri bilmem, teşvik kredilerini bilmem, hele kimlere nasıl verilir hiç bilmem. Büyükbaş hayvan çiftlikleri nasıl kurulur anlamam. Hep kendi hesabınıza çaktığınız çivilerle övünmenize de anlam veremedim. Sanki Isparta Halkı için yapılan bir girişiminiz var.

Ama mesleğim gereği saymasını da hesap yapmasını da çok iyi bilirim. Benim aklım kendi cebime çalışmıyor sadece, sıkıntı burada anlayacağınız. Ben doyduğum şehre borcumu ödemek, Ispartamızın hak ettiği hizmeti vererek hak ettiği yeri yerlere gelmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.