Hiçbir Şey Atıl Kalmayacak

Hiçbir Şey Atıl Kalmayacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2019 09:12
Hiçbir Şey Atıl Kalmayacak

1993 yılında 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel tarafından temeli atılan Kültür Merkezi, uzun yıllardır atıl vaziyette. Konu ile ilgili geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, merkezin açılması yönünde çağrıda bulunmuştu. O çağrıya cevap Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’den geldi.

1993 yılında 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel tarafından temeli atılan Kültür Merkezi, uzun yıllardır atıl vaziyette.

Konu ile ilgili geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, merkezin açılması yönünde çağrıda bulunmuştu.

Kürkçü, “Süleyman Demirel Fen Lisesi içerisindeki kültür merkezi yani konferans salonu halen defalarca gündeme getirmeme rağmen ilgilenilmiyor kaba inşaatı bitmiş içerisinde konserlerin verileceği salonların altında otoparkı olan bir bina orada bir taput gibi duruyor” demiş ve merkezin Demirel tarafından temeli atıldığı için kasıtlı olarak ilgisiz kaldığını ima etmişti. Kürkçü, Isparta Kültür Merkezi’nin bir an önce faaliyete geçirilmesi çağrısında bulunmuştu.

O çağrıya cevap Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’den geldi. Milletvekili Gökgöz, “Mevcut dönem içerisinde atıl olan hiçbir bina kalmayacak” dedi.

Milletvekili Gökgöz; “1993 yılında temeli atılmış yıllara sadi neredeyse ITKM ile aynı yaşta olan bir bina daha var inşallah ITKM’yi çözdüğümüz gibi orayı da çözeceğiz bu dönem içerisinde Isparta’da atıl kalan hiçbir bina hiçbir projeyi yarım bırakmayacağız. ITKM ile ilgili nasıl bir karar almışsak 3 Milletvekili bir belediye başkanı ile bizler milletimizin emrindeyiz milletimiz ne istiyorsa ne talep ediyorsa onları göz ardı etmeden dönemimiz içerisinde Isparta’da yarım kalmış hiçbir şeyi bırakmayacağımızı ifade ediyorum. Evet orada bir bina var doğru gerçek doğruları da söylemek lazım onun da çözümü inşallah yakın zaman içinde çözeceğimizi ifade etmek istiyorum. Depreme dayanıklı mı değil mi önce onu tespit etmek lazım. Ondan sonra karar vermek lazım diye düşünüyorum. Yoksa yıkalım yapalım şuraya buraya verelim demenin bir anlamı yok. Çünkü deprem yönetmeliğinde önce insan sağlığı önemli insana en iyi verilebilecek hizmet sağlığıdır. Onun için halk arasında bir laf vardır. Cana geleceğine mala gelsin diye ama inşallah malımıza da gelmesin. Ama biz Isparta adına yapılabilecek ne varsa halkımızın hizmetinde olduğumuzu bilmelerini isterim orayı beraberce çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum