Hizmet Yolunda Yeniden Varız

Hizmet Yolunda Yeniden Varız

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2022 11:18
Hizmet Yolunda Yeniden Varız

Isparta Berberler ve Kuaförler Odası’nın hafta sonu gerçekleştirilecek olan genel kurulunda tekrar göreve talip olan mevcut başkan Mehmet Çelik, ‘Tecrübemizle ve projelerimizle hizmet yolunda yeniden varız” dedi.

Isparta’da berberlik ve kuaförlük mesleğinin duayen isimlerinden olan Mehmet Çelik, yeni dönem için de meslektaşlarından vize istiyor.

17 senedir meslektaşlarını başarıyla temsil eden Çelik, önümüzdeki dönemde de bomba gibi projeleri hayata geçireceklerini müjdeledi. Yıllar önce ‘Aile Olacağız’ düsturuyla yola çıktıklarını ve gelinen noktada büyük bir aile olduklarını ifade eden Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı ve Başkan adayı Çelik adaylık açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Meslekte ki 52. Yılımı doldurmak üzereyim. Kendimi bildim bileli meslektaşlarımın kardeşi ve ağabeyi oldum. Üyelerimiz teveccüh gösterir, Yüce Allah’ta nasip ederse kardeşlik ve ağabeylik yapmaya devam etmek istiyorum. İlk olarak 2005 yılında yönetim kurulu üyesi, 2007 yılında ise başkan olarak hizmet etmeye başladım. O tarihten bugünlere kadar yaptıklarımız malumunuzdur. 2 yıldır ülkemizi ve dünyamızı etkisi altına alan koronavirüs ile hep birlikte mücadele ettik. Bu süreçte en büyük rahatsızlığı; berberler, kuaförler ve güzellik merkezleri gördü. Meslektaşlarımızın maddi ve manevi yaralarının sarılması için can siperane mücadele ettik. Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın Ahmet Tural’ın desteğiyle büyük bir enkazın altından kalktık, yaralarımızı sarmaya çalıştık.  Bugün ise ben veya biz demeden bütün meslektaşlarımız ile aile  olduk.  Kenetlendik, birbirimize sahip çıktık. Aile kavramı toplumun en kutsal yapılarındandır. Hamd olsun ki yapımızı büyüttük. Bütün üyelerimizi yönetimimizde söz sahibi yaptık. Ayrım yapmaksızın görüşlerini aldık, görüşlerimizi bildirdik. Koltuğunda oturan değil, hergün esnafıyla dertlenen, gülen ve neşelenen ağabey, kardeş olduk. Yeni dönemde tecrübelerimizle ve projelerimizle hizmet yolunda aday olduk. Meslektaşlarıma gönül adamı Yunus Emre’nin şu sözleriyle seslenmek istiyorum; “Biz Gelmedik Kavga İçin, Bizim İşimiz Sevgi İçin, Dostun Evi Gönüllerdir, Gönüller Yapmaya Geldik.” Bu düşüncelirimle oy kullanacak meslektaşlarımızı 9 Ocak 2022 Pazar günü Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı’nda  yapılacak olan genel kurulumuza davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.