Hükümetten Asgari Ücret Açıklaması

Hükümetten Asgari Ücret Açıklaması

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2018 10:23
Hükümetten Asgari Ücret Açıklaması

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Asgari ücret komisyonu, zamanında toplanacak. Herhangi bir şekilde takvimde oynama yok." dedi.

Çelik; "Asgari ücret komisyonuyla ilgili haberlerle ilgili bakanımızla konuştuk. Asgari ücret komisyonu zamanında toplanacak.
Sayın Albayrak'ın söylediği konu ekonomik sorunun dış kaynaklı olduğuna dair açıklamalar dinledik. Bu saklı gizli değil. Sistematik şekilde tırmandırılmak istenen bir sonuç olarak görülüyor. Şimdi konuşacağımız kısmı bu kadardır. Size herhangi bir başkenti ifade edecek değilim.
Benim suskunluğumdan bile bir sonuç çıkarırsınız. Saldırıların, o gün kimlerin söylemleriyle gerçekleştiği her şekilde ortadadır" ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı üzere Bakan Albayrak, "Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ağustos ayında kurda yaşanan hareketlilikle ilgili açıklamalarda bulundu. Albayrak, "10 Ağustos saldırısı yabancı bir ülkenin başkentinde planlandı. Alınan önlemlerle birilerinin hayali operasyonu püskürtüldü. 12 Eylül'de bile karşılaşmadığı bu durumu püskürterek Türkiye normalleşmeyi yakaladı." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.