Huzuru ‘Mavi’de Keşfedeceksiniz…

Huzuru ‘Mavi’de Keşfedeceksiniz…

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ekim 2019 10:07
Huzuru ‘Mavi’de Keşfedeceksiniz…

Kısa bir süre önce faaliyete başlayan ‘Mavi Spa&Masaj Salonu’ konuklarına ‘huzuru keşfetmeyi’ vaat ediyor. Masaj yaptırmanın vücut direncini artırdığı ve gerginliği aldığının bilimsel olarak kanıtlandığını ifade eden Mavi Spa&Masaj Salonu yöneticileri, “Huzuru bizimle keşfedeceksiniz” mesajı verdi.

Bedeninizde ve ruhunuzda harikalar yaratacak sihirli dokunuşlarla; hamam, sauna, kese, köpük masajı, yüz maskesi, relax masajı, çikolata masajı, taş masajı, sultan masajı, thai masajı, bali masajı, aroma terapi, lenf masaj, selülit masajı, anti stres masajı gibi çeşitli hizmetler sunan Mavi Spa ve Masaj Merkezi, paket program fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Kısa bir süre önce Davraz Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan ‘Mavi Spa&Masaj Salonu’ geniş hizmet yelpazesi ile konuklarından tam not alıyor.  ‘Mavi Spa&Masaj Salonu’ Spa, Sauna, Hamam, Cilt Bakımı, Terapiler, Köpük, Kese, Kil Maskesi gibi geniş bir yelpazede konuklarına hizmet veriyor.

Alanında uzman ve sertifikalı masözleriyle hizmet veren ‘Mavi Spa&Masaj Salonu’ yöneticileri “Yorgunluğunu atmak, rahatlamak, zinde kalmak ve huzur bulmak isteyenleri işletmemize bekliyoruz. Konuklarımıza özel hazırladığımız kürlerle sağlıklı bir hizmet veren işletmeyiz. Alanında uzman masözlerimizle huzuru keşfetmenizi vaat ediyoruz” dedi. ‘Mavi Spa&Masaj Salonu’ Davraz Mahallesi 105 Cadde no 89’da.

SPA kelimesini son yıllarda çok duyuyor ve birçok yerde de merkezlerine rastlıyoruz. Peki SPA nedir? SPA, nedir kısaca açıklamak gerekirse, suyun iyileştirici etkisini kullanan bir terapi yöntemi olduğunu söyleyebiliriz. Çok eski dönemlerde dahi insanlar suyun iyileştirici etkisine inanıyor ve bundan yararlanıyorlardı. SPA'nın ise Romalılardan beri uygulanan bir su terapi yöntemi olduğunu biliyoruz.

SPA Masajının Faydaları
SPA'nın faydaları kısaca şu maddeler altında incelenebilir:
SPA terapisi kan dolaşımını hızlandırıyor ve bu etkisi nedeniyle selülit tedavisinde kullanılıyor.
Vücuttaki ölü derilerin atılmasını sağlıyor, cildi pürüzsüzleştiriyor ve cilt sağlığını olumlu yönde etkiliyor.
Vücuttaki yağların atılmasına yardımcı oluyor.
SPA terapisi, sindirim sisteminin düzenli olarak çalışmasına yardımcı oluyor.
Dinlendirici ve ferahlatıcı etkisi nedeniyle kişiyi günün stresinden uzaklaştırıyor ve rahatlamasını sağlıyor.
Dinlendirici ve rahatlatıcı etkisiyle uyku bozukluklarının tedavi edilmesine yardımcı oluyor.
Kasların gevşeyerek rahatlamasına ve eklem rahatsızlıklarının giderilmesine yardımcı oluyor.
Benzer şekilde romatizmal hastalıkların giderilmesine de yardımcı oluyor.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.