İflas Mı Etsinler?

Kara Kara Düşünüyorlar

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2022 22:06
İflas Mı Etsinler?

Isparta’da etkili olan kar yağışının ardından ortaya çıkan mali tablo moralleri bozmaya devam ediyor.  Özellikle zarar gören ticarethaneler iflasın eşiğine geldi. Son 20 yılın en etkili kar yağışından en çok etkilenen esnafların başında halı saha işletmecileri geldi.  Kar yağışı esnasında Isparta’da 3 tane halı saha kar kütlelerine daha fazla dayanamayarak göçtü.

12 gündür enkaz halinde bekleyen halısahalar ile ilgili görüşlerini aldığımız Mavikent, Sporland ve Arenapark Halı Sahaların işletmecileri şu ortak görüşte bulundular: “Isparta’da yıllardır özlemi beklenen kar yağışı çok şükür geçtiğimiz haftalarda yağdı. Bu bizi oldukça sevindirdi. Ancak merkezde bulunan 3 halı saha bu süreçte göçük yaşadı. Şu anda iş yapamıyoruz. Birçok kalemde giderlerimiz var. Faturalar gelecek, vergi borçlarımız var, kiralar ve personel giderleri gibi afaki ücretli ödemeler bulunuyor. Bunlarla baş etmemiz mümkün görülmüyor. Hele ki ortada ki enkazı kaldırmaya hiçbirimizin gücü yetmiyor. Emin olun ki enkazları kaldırmaya bütçemiz dahi yetmiyor. Malum olduğu üzere pandemi nedeniyle zor günler geçirmiştik. Bu afette bizim sonumuz olmak üzere. Sayın Valimizden, Milletvekillerimizden, Belediye Başkanımızdan ivedilikle yardım talep ediyoruz. Özellikle iktidar partisi milletvekillerimizden bu konuya yoğunlaşmalarını rica ediyoruz. Yardımlarını bekliyoruz. Sağolsunlar devletimizin çeşitli kurumlarından bizi ziyarete geldiler. Dilekçelerimizi aldılar. Ancak konunun ivedilikle çözülmesini bekliyoruz” (Demokrat Gazetesi)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum