IGC Soner Toros Basın Merkezi’ne Ziyaretler Devam Ediyor

IGC Soner Toros Basın Merkezi’ne Ziyaretler Devam Ediyor

Yayınlanma:
IGC Soner Toros Basın Merkezi’ne Ziyaretler Devam Ediyor

15 Temmuz Federasyonu İl Başkanı Gani Ak, Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Kemal Özgür ve Gazeteci Müslüm Aktürk Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaret ederek hem yeni yerin hem de kongrenin hayırlı olması dileğinde bulundular.

Geçtiğimiz ay hizmete giren Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezine hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

Gerek Isparta Gazeteciler Cemiyetinin kongresinin gerekse Soner Toros Basın Merkezinin hayırlı olması dileklerini ileten ziyaretçiler Başkan Mustafa Baş’a tebrik ziyaretlerini sürdürüyor. Bu çerçevede 15 Temmuz Federasyonu İl Başkanı Gani Ak ve Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Kemal Özgür ile yönetimi Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Soner Toros Basın Merkezi’nde ziyaret ederek hem yeni yerin hem de kongre sonucu oluşan yeni yönetimin hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Ziyarette Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı İsmail Altunbaş ile Genel Sekreter Selçuk Öçal’da hazır bulundu. 15 Temmuz Federasyonu İl Başkanı Gani Ak ve Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Kemal Özgür Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a yeni basın merkezinin hayırlı olması dileklerinde bulundu ve yeni oluşan yönetime de başarılar diledi. IGC Başkanı Baş’da Ak’a ve Özgür’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bu arada Gazeteci Müslüm Aktürk’de Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Soner Toros Basın Merkezi’nde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. IGC Başkanı Baş, Gazeteci Aktürk’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.