IGİAD’dan Cumhuriyet Kutlaması

IGİAD’dan Cumhuriyet Kutlaması

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2019 21:37
IGİAD’dan Cumhuriyet Kutlaması

Isparta Genç İş Adamları Derneği, Cumhuriyet’in 96’ncı yılını Ramada Otel’de düzenlenen bir programla kutladı. Programda IGSİAD tarafından MyMoon Play’e hazırlattırılan “Efendiler” belgeseli de izleyenlerle buluştu.

Isparta Genç İş Adamları Derneği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Mustafa Kemal Atatürk’ün “Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan ediyoruz” dediği 28 Ekim günü Ramada Otelde düzenlenen bir programla kutladı.

Programda konuşan Isparta Genç İş Adamları Derneği Başkanı Barış Gümüş, “Bugün 28 Ekim, bundan 96 yıl önce ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün arkadaşlarına Cumhuriyeti ilan edeceğini açıkladığı gün. Aynı heyecanla, aynı duygularla bizlerde buradayız. O kadar büyük imkansızlıklar içerisinde neler yapılabileceğini gösteren muhteşem bir mücadeleye tanık oluyoruz” dedi.

Gümüş, “Biz bugün aslında işin kolay tarafındayız. Aslında yapmamız gereken sadece bize emanet edilen Cumhuriyete sahip çıkmak. Kurmak çok zordu, korumak daha kolay. Bizden sonraki nesillere bu emaneti taşımamız gerekiyor. Çocuklarımızı bu özlemlerle yetiştirmek istiyoruz. İnşallah rabbim bu millete bir daha bir kurtuluş mücadelesi verdirtmez” ifadelerini kullandı.

Programda Isparta Genç İş Adamları Derneği tarafından MyMoon Play’e hazırlattırılan “Efendiler” isimli Cumhuriyet’in kuruluşunu anlatan kısa belgesel yapımı da izleyicisi ile buluştu. Derneğe yeni üye olanlara rozet takma törenin de gerçekleştiği program kokteylle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.