IGİAD’ın Projesine Destek

IGİAD’ın Projesine Destek

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2019 10:36
IGİAD’ın Projesine Destek

Isparta Genç İşadamları Derneği’nin hayata geçirdiğİ “ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA, İHMAL ETME İHBAR ET” sosyal sorumluluk projesine bir destek de Isparta Petrol Turizmden geldi.

Firma yetkilisi Ömer Baştok “geleceğimiz olan çocuklarımızı korumak, onlara huzurlu ve güvenli bir yaşam sağlamak hepimizin asli görevidir. Maalesef üzücü olayları duyuyoruz, sessiz kalmak mümkün değil. Toplum olarak hepimiz bu tür projelerde el ele verirsek bilinçlenerek, en azından böyle bir duruma şahit olduğumuzda ya da şüphelendiğimizde neler yapabileceğimizi bilmek bile çözüme katkı olacaktır. IGİAD’ı bu anlamlı çalışmasından dolayı kutluyor sonuna kadar imkanlarımız dahilinde destek veriyoruz" 

IGİAD yönetim kurulu üyesi işadamı Süleyman Çağrı Çiftçi’nin elinden konu ile ilgili afiş ve broşürleri alan Baştok, tüm yazıhane ve otobüslerinde kullanacaklarını söyledi.

IGİAD yönetim kurulu üyesi Süleyman Çağrı Çiftçi ise Baştok’a teşekkür ederek tüm işadamlarından projeye destek beklediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.