İhale İptal Edildi mi?

Bahçeli'nin açılışını yaptığı Etnoğrafya müzesi için yapılan ihalenin iptal edildiği ileri sürülüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2011 00:27
İhale İptal Edildi mi?

Isparta Belediyesi'nde geçtiğimiz hafta içinde Etnografya Müzesinin inşaatı için ihaleye çıkıldı. Ancak Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ihalede en düşük fiyat veren firmayı beğenmediği için ihale iptal edildi.

Eski Belediye Başkanı Hasana Balaman, ihalesi iptal edilen projenin temelinin MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye artırıldığına dikkat çekti.

Bu zihniyetin proje ve yatırım anlayışının bu kadar oluğunu belirten Balaman, "Genel Başkanınıza ihalesi iptal ettirilmiş bir projenin temelini attırdınız. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Acaba ihalenin iptali projeni kaçak olmasından mı kaynaklanıyor? Gerçi o projelerin hepsi kaçak.İşte sizin yatırım anlayışınız bu kadar. Sırada hangi projeleriniz var gerçekten merak ediyorum" dedi.

Yapılan ihalede Günaydın ailesi şirketinin hesabının tutmadığını kaydeden Balaman, "Hesap tutmadı. Birde AK Parti İl Başkanı Sayın Uğur Gökgöz'ün, projelerin ruhsatsız olduğunu açıklamasın da ihaleyi iptal nedeni olabilir. Hal böyle iken ihalesi iptal projeyi Sayın Bahçeli'ye, belediye projesi diye yutturdular" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.