İkizler Halı’da Sezon Sonu Dev İndirim Başladı!

Isparta’nın sayılı halı işletmelerinden birisi olan İkizler Halı’da yılbaşı öncesi indirim hareketliliği başladı. İşletme sahibi İsmail Söben, 30 Aralığa kadar bütün halılarda yüzde 20 ila 30 arasında indirime gittiklerini belirtti.

Yayınlanma:
İkizler Halı’da Sezon Sonu Dev İndirim Başladı!

Isparta’nın yenilikçi ve dinamik halı işletmecilerinden İsmail Söben, İşletmesinin bünyesinde bulunan halılara sezon sonu kampanya düzenledikleri söyledi.

Ajans32 aracılığı ile Ispartalılara çağrıda bulunan Söben, “ Yıl sonu indirim kampanyamız 30 Aralık’a kadar devam edecek. Kaçırılmaz fırsattan yararlanmak isteyen bütün Ispartalıları işletmemize bekleriz ”dedi.

Halı işletmecisi Söben, “ Doğru kalite- fiyat oranını sağlayarak geniş ürün yelpazesi ile tüketici beklentilerini en üst düzeyde karşıladığımız İkizler Halı İşletmemizde, sezon sonu bütün ürünlerimizde indirime gittik. 6 yıldır faaliyette olan işletmemizde oluşturduğumuz güven duygusu ve kalitemizin karşılığında her zaman arkamızda duran değerli müşterilerimize kaçırılmayacak fırsatlar sunduk .

Dolar kurunun artması ve pandeminin etkileriyle artan halı fiyatlarında Aralık’ın sonuna kadar İkizler Halı’da indirim rüzgarı esecek. Yılbaşında gelmesi beklenen zamları baz aldığımızda kampanyamızdan ötürü bir nebzede olsa müşterilerimizin cebini rahatlatmanın gururunu yaşıyor kampanya süresi bitmeden herkesi işletmemize bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.