"İktidar Çok Övündüğü Sağlıkta Vatandaşa Zulmediyor"

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, iktidarın sağlıkta vatandaşa zulmettiğini söyledi.

Yayınlanma:
"İktidar Çok Övündüğü Sağlıkta Vatandaşa Zulmediyor"

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam eczanelerde yaşanan ilaç sıkıntısına ve vatandaşın ilaçlarını özellikle antibiyotik bulamama durumunu eleştirdi. Büyükçam, iktidarın sağlıkta vatandaşa zulmettiğini söyledi.

Başkan Büyükçam yaptığı açıklamada "Kur güncellemesi çare olmadı. Eczanelerde hala bir çok ilaç yok. Vatandaş aradığı ilacı yada muadilini bulmak için eczane eczane geziyor. Ancak buladığı ilacı bulmakta güçlük çekiyor. Eczanelerin içerisinde bulunduğu mali tablo ile vatandaşın ilaca ulaşamamasının Türkiye’de derin bir yara açıyor.

Bizim sağlık politikalarımızın defalarca dile getirdiği, maalesef ülkemizde artık kanayan yara haline gelen eczanelerimizin durumları ve eczanelerimizde artık bulunamayan ilaç konuları gerçekten vatandaşımızda derin yaralar açmakta.

Çünkü en küçük bir rahatsızlıktan, en büyük rahatsızlığa kadar devletinin ona sahip çıkmadığını düşünüyor.Bir ilaç bulmak için Isparta genelindeki bütün eczaneleri dolanıyor. Yani övündükleri sağlık hizmeti bugün anlamıyla görünüyor ki vatandaşa yansıyan bir durumu yok. Çünkü sağlık hizmetinden ilaçsız tedavi olabilmesi mümkün değil.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum