“İktidar Deprem Bölgesinde Vatandaşın Yarasını Saramamış”

Hasan Büyükçam İktidarın deprem bölgesinde yetersiz kaldığını iddia etti. Büyükçam, “Maalesef iktidar bölgedeki yaraları saramamış” dedi.

Yayınlanma:
“İktidar Deprem Bölgesinde Vatandaşın Yarasını Saramamış”

Deprem bölgesinde partisinin genel merkezi tarafından yürütülen çalışmalara katılan İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, yaptıkları çalışmaları ve incelemeleri anlattı. İktidarı deprem bölgesinde yetersiz kalmakla suçlayan Büyükçam, “Maalesef iktidar bölgedeki yaraları saramamış” dedi.

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından deprem bölgesinde yaralar sarılmaya çalışılıyor. Partinin Isparta İl Teşkilatı da Hatay Antakya’daki çalışmalara katıldı.

1 hafta süren çalışmaların ardından teşkilat mensupları Isparta’ya döndü. Bölgedeki çalışmalarla ilgili İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, değerlendirmelerde bulundu.Deprem bölgesindeki vatandaşların iktidara büyük kırgınlıkları olduğunu vurgulayan Büyükçam, bölgeye giderek katkı sağlayanlara ise teşekkür etti.İktidarı deprem bölgesinde yetersiz kalmakla suçlayan İyi Parti İl Başkanı Büyükçam, “Bir haftalık bir süreçte Antakya'da görevliydik. Partimizin Sahra çadırı yani sahra hastanesi, çadır kentlerin, konteyner kentlerinin gerek zeminleri olsun, gerekse kurulumları olsun, bu aşamalarda ben ve partili arkadaşlarımız gerçekten canla başla çalıştık.

Orada manzara çok kötü. İnsanlar gerçekten 0,5 cl’lik suya muhtaç durumdalar ve bu suyun bir ilçeden diğer ilçeye sevkiyatını bir başınıza dahi yapabildiğiniz anlar oluyor. Vatandaşlarımızın dilinde iktidara ciddi eleştiriler var. İktidara ciddi kırgınlıkları ve küskünlükleri var. Bunu gözlerinden görebiliyorsunuz. Hiçbir şey yapamadığınızı varsayın. Amcam, teyzem nasılsın dediğiniz yerde bir saat sizinle sohbet etme ihtiyacı hissediyorlar.

O yaşadıkları anları size anlatmak istiyorlar. Hiçbir şey yapamadığınızda dahi durum bu. O yüzden yine söylüyorum. Bakın Isparta genelinde Türkiye genelinde hangi siyasi parti, hangi sivil kuruluş, dernekler, doktorlar, vatandaşlar kim gitti orada o insanların yaralarına ufacık da olsa bir yara bandı görevi görebildi Allah bin kere razı olsun. Teşekkür ediyorum hepsine.

Biz tabii orada hem gözlemlerimizi genel merkeze rapor olarak iletmek hem de vatandaşlarımızın oradaki afetzedelerimizin ihtiyaçlarını giderebilmek üzere raporlar oluşturduk. Bu raporları genel merkezimize verdik. İYİ Parti olarak orada gerçekten ciddi hatır sayılır bir yardımımız var. Bunu gururla söyleyebiliyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.