İl Birincisi Oldular

İl Birincisi Oldular

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2019 13:56
İl Birincisi Oldular

IYAŞ Selçuklu Ortaokulu Basketbol Takımı sporcuları, Küçük Kızlar Şampiyonasında İl Birincisi oldular.

Okul Sporları Basketbol Küçük Kızlar İl Birinciliği müsabakalarında, çıktığı tüm maçları kazanan IYAŞ Selçuklu Ortaokulu Basketbol Takımı, namağlup olarak şampiyonluklarını ilan ettiler.

2017 yılında basketbolda yapılanmaya giden IYAŞ Selçuklu Ortaokulu, alt yapıda yetenekli çocukları keşfederek şampiyon oldular. Yoğun çalışmaların karşılığında kupaya uzanan basketbolcu kızlar, ailelerinin ve öğretmenlerinin gururu oldular. Şampiyon takımın Antrenörü Emek Gök: “2 yıl önce okul müdürümüz destekleriyle taramalara başladık. Taramalar sonrasında ise yoğun bir şekilde antrenmanlarımıza asfalt zeminde başladık büyük bir özveri göstererek ailelerle sporcularla bir aile bağı kurduk. Çok verimli hazırlık çalışmaları geçirdik. İl dışındaki rakiplerimizle hazırlık maçları yaparak müsabakalara hazırlandık. Son derece göze hoş gelen bir basketbol ile son derece önemli rakiplere karşı geçen yılın şampiyonu Naz’miye Demirel ortaokuluna karşı açık ara farkla sahadan galibiyet ile ayrılarak il birincisi oldular. Çocuklarımız bu turnuvadaki performansları ile gelecek adına bizleri umutlandırdı. Bundan sonra ki yıllarda buralarda olup finaller oynamaya devam edeceğiz. Sporcularıma velilerimize beden eğitimi öğretmenlerimize,desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen müdürümüz, müdür yardımcılarımıza ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Öğrencileriyle gurur duyduğunu ifade eden IYAŞ Selçuklu Ortaokulu Müdürü Ramazan Tezcan ise: “Öncelikle basınımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Asfalt zeminde bu kadar kısa sürede bu başarıyı yakalamada emeği geçen alın teri döküp bu başarıyı yakalayan öğrencilerimize, katkılarını birgün olsun esirgemeyen ailelere, antrenörlerine minnettarız. Bu aşamadan sonra güzel şehrimiz Isparta’yı temsil edecek sporcular yetiştirmeyi Allah bize nasip etsin. Katkısı bulunan herkese teşekkür ederiz”dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.