İletişim Başkanlığı GÜNKAF22' de Yerini Aldı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinasyonunda,SDÜ ev sahipliğinde ve Batı Akdeniz bölgesinde bulunan 16 üniversitenin ortaklığı ile gerçekleştirilen Güney Kariyer Fuarı’nda bölge üniversitelerden gelen 40 bini aşkın öğrenci ve mezunla buluşuldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2022 16:53
İletişim Başkanlığı GÜNKAF22' de Yerini Aldı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde ve Batı Akdeniz bölgesinde bulunan 16 üniversitenin ortaklığı ile gerçekleştirilen Güney Kariyer Fuarı’nda (GÜNKAF22) bölge üniversitelerden gelen 40 bini aşkın öğrenci ve mezunla buluşuldu. 

GÜNKAF22’de, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Uzman Ümmühan Yücel ‘Kamu Kurumlarında Kariyer’ başlıklı sunum gerçekleştirdi. Sunumda kamuda istihdam süreci, kamu görevlilerin tasnifi, İletişim Başkanlığı teşkilat yapısı, kariyer olanakları hakkında bilgi verildi. 

İletişim Başkanlığının yayınlarının yer aldığı stand, öğrenci, mezun ve akademik personel tarafından büyük ilgi gördü. 

İletişim Başkanlığı standı öğrencilerin kariyer imkanlarına destek sağlanması amacıyla 18-19 Mart 2022 tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.