İnşaat Mühendisleri Göreve Hazır!

İnşaat Mühendisleri Göreve Hazır!

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2019 12:17
İnşaat Mühendisleri Göreve Hazır!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. Korkmaz, “Her zaman yanınızdayız, elimizden gelen desteğe hazırız. Yapılması gereken ne varsa bize görev verildiği sürece biz buradayız” diyerek, şehrin gelişmesi için her türlü işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, oda temsilcileri ile birlikte şehrin daha düzgün bir imar ve daha güzel bir şekilde gelişmesi için işbirliği içerisinde olacaklarını kaydetti. Başdeğirmen, “Sizlere her zaman ihtiyacımız var. Görev verildiği zaman değil, artık görevi kendimiz ortaya çıkarmamız gerekiyor.

Eksiklikleri veya yapılması gerekenleri sizler gördükçe bizimle paylaşarak bunları da istişare ederek, daha iyi şekle getirmek için ne yapmamız gerekiyorsa el birliği ile yapmamız gerekiyor. Memleketimiz için yapılması gereken ne varsa bunları hep birlikte yapalım” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.