İphone 5'e Batarya Müjdesi...

iphone 5 kullanıcıları bu kasa sayesinde çok daha uzun süre telefonlarını kullanabilecekler. - See more at: http://www.teknoloji-haber.net/telefon/iphone-5-kullanicilarina-batarya-mujdesi.html#more-7318

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2013 23:08
İphone 5'e Batarya Müjdesi...

İphone 5 kullanıcılarının en büyük derdi şüphesiz bataryalarının uzun süre dayanmaması ve her gün yeniden şarj etmek zorunda kalmaları. Mophie firması tam da bu noktada devreye girerek, Mophie Juice Helyum Kasayı tasarladı ve iphone 5 kullanıcılarının kullanımına sundu.

Yeni Helyum İphone5 kasa, bir öncekine göre %13 daha ince. Ayrıca 1.500mAh’lik ekstra bataryası ile iphone5 telefonunuzu ekstradan 6 saat 3G konuşma ve 6 saat internet’te sörf yapma, ayrıca video paylaşım sitelerinden 7 saat boyunca video izleme gibi imkanlara sahip olmanızı sağlıyor.

Helyum Juice Kasa (The Juice Pack Helium) aynı zamanda bilgisayarınızın USB portundan microUSB kablonuz ile şarj edilebilir özelikte. Basit bir LED gösterge size bataryanızın şarj durumunu gösteriyor. Koyu metalik kasa Şubat ayında satışa çıkmıştı ancak Gümüş modeli Mart ayından itibaren yaklaşık 80 $’ gibi bir fiyata Amerika’da satışa sunuldu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Teknoloji