İş Dünyasının KOSGEB'ten Beklentileri Görüşüldü

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik'i makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
İş Dünyasının KOSGEB'ten Beklentileri Görüşüldü

Görüşme sırasında, KOSGEB'in 2024-2028 dönemine yönelik hedef ve projeleri masaya yatırıldı.

Aynı zamanda, Isparta'daki iş dünyasının destek programlarından beklentileri de detaylıca ele alındı.

İş Dünyasının KOSGEB'ten Beklentileri Görüşüldü Ziyarete, KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım ve ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Dede ve Şakir Uygun'un yanı sıra, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis üyeleri de katıldı. Görüşmede, KOBİ'lerin teknoloji düzeyi, rekabet gücü ve verimliliğinin artırılmasına yönelik destek programları üzerinde duruldu. Hem mevcut destek programları hem de yenilenmekte olanlar detaylı bir şekilde ele alındı. Görüşme boyunca, destek programlarıyla birlikte uluslararası fon kaynaklarının da KOBİ'lerde teknoloji düzeyinin, rekabetçiliğin ve verimliliğin artırılmasına nasıl katkı sağlayabileceği üzerinde duruldu. İş Dünyasının KOSGEB'ten Beklentileri Görüşüldü

BAŞKAN ÇELİK: KOSGEB DESTEKLERİ SANAYİCİMİZ İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

İş Dünyasının KOSGEB'ten Beklentileri Görüşüldü ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, yapılan ziyaret sırasında KOSGEB desteklerinin Isparta'nın sanayicileri için büyük önem taşıdığını vurguladı. Çelik, "KOSGEB'in sağladığı destekler, Isparta'daki işletmelerin teknolojiye uyum sağlaması, rekabet gücünü artırması ve uluslararası arenada daha etkin bir konuma gelmesi açısından kritik bir role sahiptir. Sektörümüzün ve işletmelerimizin gelişimi için KOSGEB'in sunduğu desteklerin Isparta'nın ekonomik ve endüstriyel potansiyelini artıracağına inanıyoruz. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz. İş birliğimizin ve ortak hedeflerimizin daha da güçlenmesini temenni ediyoruz. " dedi. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.