İş Güvenliği Firmaları İle İşyeri Eğitim Protokolü İmzalandı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve beş İş Güvenliği Firması (BEYAZ İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ LTD.ŞTİ., IŞIK ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ TİCARET, KUZEY İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TİCARET, GRUP İŞ SAĞLIĞ

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2020 11:44
İş Güvenliği Firmaları İle İşyeri Eğitim Protokolü İmzalandı

 

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve beş İş Güvenliği Firması (BEYAZ İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ LTD.ŞTİ., IŞIK ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ TİCARET, KUZEY İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TİCARET, GRUP İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİK ÖZEL SAĞLIK, LİDER İŞ SAĞLIĞI MERKEZİ) arasında işyeri eğitim protokolü imzalandı.

17.02.2020 tarihinde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda işyeri eğitimi modeli ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kabul, İş Sağlığı ve Güvenliği; Bölüm Başkanı Doç. Dr. N. Ayten UYANIK, Bölüm Başkanı Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Murat KODALOĞLU katıldı. Beş İş Güvenliği Firması üniversitemize ve işyeri eğitimi uygulamasına her zaman destek olmaya hazır olduklarını söyledi. Daha sonra işyeri eğitimi protokolü imzalandı.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.