İş ve Meslek Danışmanlarına ‘istihdam’ semineri

İş ve Meslek Danışmanlarına ‘istihdam’ semineri

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Nisan 2019 08:55
İş ve Meslek Danışmanlarına   ‘istihdam’ semineri

İşkur İl Müdürlüğü tarafından kurumda görevli İş ve Meslek Danışmanları istihdam seferberliği seminerine tabi tutuluyor. Şube Müdürü Latif Seven; “İstihdamda hedef belirleme değerlendirmesinde bulunduk” dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla iki yıl önce başlatılan ‘İstihdam Seferberliği’ çalışmaları bu yıl ‘Türkiye’de İş Var’ ve ‘Isparta’da İş Var’ sloganıyla devam ediyor. 

İŞ VE MESLEK 

DANIŞMANLARINAR SEMİNER

Bu doğrultuda, 2019 yılı için 7 bin istihdam hedefi belirleyen İşkur İl Müdürlüğü de söz konusu hedefe ulaşılması için bir dizi çalışmalar yapıyor. Bunlardan birisi de kurumda görevli İş ve Meslek Danışmanlarının istihdam seferberliği seminerine tabi tutulması oldu. İşkur Şube Müdürü Latif Seven tarafından gerçekleştirilen seminerde, İş ve Meslek Danışmanlarına bu konudaki çalışma strateji ve metodları anlatılıyor. SEVEN; “KURUMSAL KAPASİTENİN 

GELİŞTİRİLMESİ ÖNEMLİ” 

İl Müdürlüğü İş Kulübü Salonunda gerçekleştirilen söz konusu seminer ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan İşkur Şube Müdürü Latif Seven, şu bilgileri verdi; “Hedef değerlendirme seminerimizde Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü olarak 2019 yılı hedeflerimizin belirlenmesi ve ilkelerin neler olması gerektiğine yönelik İş ve Meslek Danışmanlarımıza bilgilendirmede bulunduk ve kendilerinden bu konuda görüş önerilerini aldık. Belirlenen hedeflerde istihdamın artırılması konusu ile birlikte kurumsal kapasitenin geliştirilmesi, işe yerleştirme ve danışmanlık hizmeti kapsamında özel olarak dezavantajlı kişilere yönelik düzenlemelere gidilmesi gerekliliğine dikkat çekildi” dedi. 

“HEDEFİMİZ; MAKSİMUM 

PERFORMANS VE İSTİHDAM SAĞLAMAK” 

Şube Müdürü Seven, seminerde ayrıca; nitelikli iş gücü yetiştirmeyle ilgili çok büyük gayret içerisinde olduklarını vurgulayarak; “Bunun yanı sıra da işe yerleştirmeyle alakalı performanslarımızı artırmayla ilgili de çok güçlü çalışmalar içerisindeyiz. Bu bağlamda, iş yeri ziyaret sayılarımızı artırıyoruz. Bundan böyle İş ve Meslek Danışmanı arkadaşlarımızla birlikte daha fazla sahada ve alanda olacağız. Ana hedefimiz maksimum performans ve istihdam sağlamak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.