İsa Yalçın Gökgöz'e Neden Müfteri dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz'ün Isparta Belediyesi ve belediye meclisinin çalışmalarına yönelik yaptığı eleştirilerinde ''çamur at, izi kalsın'' politikası uyguladığını savu

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2011 11:07
İsa Yalçın Gökgöz'e Neden Müfteri dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz'ün Isparta Belediyesi ve belediye meclisinin çalışmalarına yönelik yaptığı eleştirilerinde ''çamur at, izi kalsın'' politikası uyguladığını savundu.
    
Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz'ün belediye ve belediye meclisinin çalışmalarına yönelik yaptığı eleştirilerin yersiz olduğunu savundu. Gökgöz'ün Koteks arsası ve İzmir Özel Yetkili Savcısı'nın belediye ile ilgili yürüttüğü soruşturma hakkında yaptığı açıklamalarında ''sanki gizli bir takım işler çevriliyor, birileri rant elde ediyor'' gibi imalar bulunduğunu belirten Yalçın, şunları kaydetti:     ''Sayın Gökgöz, eğer bir bildiğin var da söylemiyorsan yanlış yapıyorsun, her zamanki gibi böyle değil de sırf siyaset için bunları söylüyorsan seni müfteri ilan ediyorum, bu alışkanlıklarınızdan vazgeçin'' dedi.
    
Gökgöz'ün geçmiş 5 yıllık AK Parti dönemine bakmadan bugünkü belediye yönetimine çamur atmaya çalıştığını belirten Yalçın, bu davranışın siyasi ahlaka uymadığını bildirdi.
    
AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, Kotesk arsasında yapılacak çalışmalar hakkında ''rant'' olduğunun ayyuka çıktığını ve İzmir Özel Yetkili Savcısı'nın Isparta Belediyesi hakkında da soruşturma yürüttüğünü belirtmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.