İsa Yalçın 'Mükemmele En Yakın Liste Bizim'

MHP, Meclis Parti Grubu’nun en çalışkan milletvekillerinden birisi olması dolayısıyla Nevzat Korkmazı yeniden Isparta vitrinine koydu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2011 11:38
İsa Yalçın 'Mükemmele En Yakın Liste Bizim'

MHP, Meclis Parti Grubu’nun en çalışkan milletvekillerinden birisi olması dolayısıyla Nevzat Korkmazı yeniden Isparta vitrinine koydu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde önceki gün kamuoyuna açıklanan milletvekili aday listesi sürpriz karşılanmadı. Genel Başkan Devlet Bahçeli’ni sağ kolu olan Grup Başkanvekili Mehmet Şandır’ın Isparta ziyaretinde “Nevzat Bey bize lazım” sözleriyle işaret ettiği Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, 2007’de olduğu gibi liste başında gösterildi.

Bu arada Genel Başkan Bahçelinin Isparta’dan aday adaylığını uygun gördüğü Büyükelçi Dr. Hüseyin Avni Bıçaklı’nın 1. sıra aday gösterileceği beklentisi gerçeğe dönüşmedi.

Büyükelçi Bıçaklı, Korkmazın ardından 2. sıraya yazıldı. MHP’de 3.sıraya eski Ülkü Ocakları Başkanı Ziya Nuhoğlu konurken. 4.sıraya da Belediye Meclisi’nden istifa eden Ahmet Ayyıldız yazıldı.

KORMAZ’IN PERFORMANSI BAŞARILI BULUNDU
Edinilen bilgiye göre, MHP’nin 1. sırada yeniden Milletvekili Korkmaz’ı aday göstermesinin altında TBMM grubundaki etkin çalışması yatıyor. MHP grubunun en çalışkan, en aktif milletvekilleri arasında gösterilen Korkmaz, yeni dönemde de görev alması İçin 1. sıradan aday gösterildi.

İSA YALÇIN 'ISPARTA’DA 1. PARTİ OLACAĞIZ'
MHP il Başkanı İsa Yalçın, partisinin aday listesini şöyle özetledi: Hiçbir partide, hiçbir zaman mükemmel bir liste oluşturamazsınız. Herkes memnun eden bir liste yoktur. Dolayısıyla mükemmel bir liste yoktur. Ama mükemmeliyete en yakın liste Milliyetçi Hareket Partisi’nin listesidir. MHP Isparta’da birinci parti olacak bir listeyi halkın takdirine sunmuştur. Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi’nde, seçim işlerinin İzzettin Dikmen tarafından koordine edileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum