İşadamı Yaşlı Adamı Darp Etti!

İşadamı Yaşlı Adamı Darp Etti!

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2019 14:58
İşadamı Yaşlı Adamı Darp Etti!

Isparta'da müteahhit ve galericilik yapan Y. B., cami çıkışı tartıştığı yaşlı adamı darp etme anı güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

Olay geçen 02 Kasım Günü Saat 19.30 sıralarında Yedişehitler Mahallesi'nde bulunan Yedişehitler Camii avlusunda meydana geldi.

İstanbul Caddesi yolu üzeri Barida Otel karşısında kiracı olan Y. B., iddiaya göre işyeri sahibi 65 yaşındaki Faruk G. ile namaz çıkışı tartıştı. Y. B., bir süre devam eden tartışmanın ardından yaşlı adamı darp etti. O anlar ise caminin güvenlik kameralarına yansındı.

Görüntülerde Y. B. ile işyeri sahibi Faruk G.'in cami çıkışında bir süre tartıştığı ve daha sonra Y. B.'nin yaşlı adamı darp ettikten sonra olay yerinde hızla uzaklaştığı yer alıyor.

Öte yandan darp edilen Faruk G. ise hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Darp raporu alan Faruk G., daha sonra polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

4 YILDIR TAHLİYE - BOŞALTMA DAVASI SÜRÜYOR
Y. B.'den şikayetçi olan işyeri sahibi Faruk G. ise, aralarında 4 yıldır devam eden işyeri tahliye-boşaltma davasının olduğunu söyledi. Olay günü ise camiide namazını kıldıktan sonra rahatsızlanarak dışarıya çıktığını anlatan Faruk G., arkasından Y. B'nin geldiğini belirterek, "Ben kendisine bir şey söylemeden bunu sen istedin dedi ve üzerime yürüdü" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum