Işıkkent Pazarında Atakan Yazgan İzdihamı

Işıkkent Pazarında Atakan Yazgan İzdihamı

Yayınlanma:
Işıkkent Pazarında Atakan Yazgan İzdihamı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Isparta Belediye Başkan adayı Atakan Yazgan, bugün Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, CHP il ve ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Işıkkent Pazar Yeri'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında yoğun ilgiyle karşılanan Yazgan, değişimin şart olduğunu belirterek, "Zafer inananlarındır" dedi.

Pazar yerinde vatandaşlarla samimi bir diyalog kuran Yazgan, bir vatandaşın kendisine yönelik güvenini ifade ederek, "Ben sizin demokratik bir insan olacağınıza eminim. Yolunuz açık olsun başkanım" şeklindeki destek mesajını aldı. Pazar yerinde sevgi ve destekle karşılanan Yazgan, mutluluğunu dile getirerek teşekkür etti.

Atakan Yazgan, ziyaretlerinin amacının vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak onların sorunlarını dinlemek ve çözüm önerileri sunmak olduğunu ifade etti. Pazar yerindeki vatandaşlarla yapılan bu samimi buluşma, Yazgan'ın seçim kampanyası kapsamındaki saha çalışmalarının önemli bir parçasını oluşturdu

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.