Işıkkentliler İsyanda

Işıkkentliler İsyanda

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2022 14:07
Işıkkentliler İsyanda

Isparta’da yaşanan kar yağışının ardından günlerce elektrik verilmeyen yerler halen daha var. İnsanlar saatler geçtikçe sabırları iyice taşmaya başladı.

HALEN DAHA ELEKTRİK YOK

Isparta’da elektrik verilmeyen bir diğer mahalle ise Işıkkent.  Işıkkent’te bir çok mahalle sakini yaşadıkları olumsuzlukların rtık son bulmasını istiyor. Mahalle sakinleri günlerdir elektriklerin olmadığını belirterek, “Yollar karla kaplı, elektriklerimiz yok, dondurucuda yazdan kalma ürünlerimizin hepsi mahvoldu” diyerek yetkililerden yardım istiyor.

BALIKLARIM HAVASIZLIKTAN ÖLDÜ

Işıkkent Mahallesi’nde ikamet eden sakinlerden birisi olan Taner Şahintürk ise, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, elektriklerin olmamasından dolayı hava veremediği, gözü gibi baktığı balıklarının öldüğünü üzülerek belirtti.  

MUHTAR RAHATINA BAKIYOR

Şahintürk, yaşadıkları olumsuzlukları Işıkkent Mahallesi Muhtarı İbrahim Çil’e danışmak için gittiklerini belirterek, “Muhtar bize bana neden geliyorsunuz, ben ne yapayım gibi sözler sarf etti. Mahalle muhtarına gitmeyeceksek kime gideceğiz. Buranın muhtarı halkla, mahalle ile ilgilenmiyor. Kendi rahatına bakıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum