Isparta 32 Spor Büyük Oynuyor

Isparta 32 Spor Büyük Oynuyor

Yayınlanma:
Isparta 32 Spor Büyük Oynuyor

Isparta 32 Spor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta Karaman'ı kendi sahasında ağırladığı maçta Mehmet Küçükdurmuş'un attığı 2 golle mağlup etti. Galibiyet, sakatlanarak sezonu kapatan Halil Duman'a armağan edildi. Takım, ilk yarıda gol atarak Halil'in formasını açtı ve galibiyeti ona ithaf etti. Zihni Temelci'nin ardından Halil Duman da sezonu kapatmak zorunda kaldı. Ardışık sakatlıkların ardından kulüp yönetimi bir kurban kesme kararı aldı.

24.jpg

Liderlik yolunda rakiplerimiz olan Amedspor ve Kastamonuspor bu haftayı birer puan alarak kapattılar. Yeşil-Pembeli ekip ise evinde hata yapmayarak çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu aldığımız galibiyet Amedspor maçındaki kara bulutları üzerimizden attırdı.

Maçın Yıldızı Mehmet Küçükdurmuş Oldu

Maçın yıldızı, 2 gol atan Mehmet Küçükdurmuş oldu. Küçükdurmuş, eleştiri aldığı haftalardan sonra attığı füze ve kafa golü ile golcü yeteneklerini gösterdi.

32 Spor'u Takip Etmeyi Unutmayalım

Kurucusu olduğum 32 Spor Intagram sayfası sizlerin büyük desteği ile 11 bin takipçiyi aştı. Isparta 32 Spor'dan haberler, maç içinden görüntüler, futbolcularla eğlenceli videolar ve daha fazlası için 32 Spor'u ve Ajans 32'yi takip etmeyi unutmayalım.

https://www.instagram.com/32spor/

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor