Isparta 32 Spor Ertelenen Maçını Ne Zaman Oynayacak?

Isparta 32 Spor Ertelenen Maçını Ne Zaman Oynayacak?

Yayınlanma:
Isparta 32 Spor Ertelenen Maçını Ne Zaman Oynayacak?

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu.

TFF, yaşanan skandal olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Sezonun geri kalanında nasıl devam edileceğiyle ilgili açıklamayı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptı. Büyükekşi, bugün yaptığı basın toplantısında, liglerin 19 Aralık Salı günü yeniden başlayacağını duyurdu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor’un ise 17 Aralık Pazar Günü kendi saha ve seyircisi önünde Kastamonuspor ile karşılaşacaktı. Liglerin ertelenmesiyle birlikte maçta iptal edildi. Ligler 19 Aralık Günü ise tekrar başlayacağı açıklanırken, alınan bilgiye göre ertelenen Kastamonuspor maçının Ocak ayı içerisinde oynanacağı öğrenildi.

Isparta 32 Spor’un ilk sezonun son maçını ise 24 Aralık günü oynayacağı tahmin ediliyor. TFF ise henüz ertelenen maçla ilgili bir resmi açıklama yayınlamadı.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor