‘Isparta, AKP İktidarıyla 16 Yıl Geriye Gitti’

Isparta’ya gelen İYİ Parti Seçim işleri Başkanı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat: ‘Isparta, AKP iktidarının başarısız yönetimiyle en az 16 yıl geriye gitti." Dedi.

Yayınlanma:
‘Isparta, AKP İktidarıyla 16 Yıl Geriye Gitti’

Isparta’ya gelen İYİ Parti Seçim işleri Başkanı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat: ‘Isparta, AKP iktidarının başarısız yönetimiyle en az 16 yıl geriye gitti.

Elma üretiminde Türkiye birincisi, gül üretiminde ise dünya birincisi olan bu güzel illimizde hem gül hem de elma üretiminde düşüşler yaşanmakta. Çünkü yeterli destek ve yeterli imkân maalesef tanınamıyor’ dedi.

İYİ Parti seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Ankara’dan Isparta’ya gelen partinin önemli isimlerinden Seçim İşleri Başkanı ve Milletvekili Şenol Sunat, hükümete sert ifadelerle yüklendi.

Isparta Meydan AVM Gül Salonunda dün gerçekleştirilen seçim toplantısında, İYİ Partili yöneticiler ve üyeler bir araya geldiler.

Toplantıya, Seçim işleri Başkanı Ankara Milletvekili Şenol Sunat Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, İl Başkanı Hasan Büyükçam, ve İYİ Parti ilçe Teşkilat Başkanları katıldı.

İYİ PARTİLİLER İKTİDARI HEDEF ALDI

Toplantı da ilk olarak konuşan İl Başkanı Hasan Büyükçam “ Bugün seçim işleriyle alakalı konuşmalarımızı Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Ankara Milletvekili Seçim işleri Başkanı Şenol Sunat öncülüğünde yapacağız. Programımıza eşlik eden herkese teşekkür ederim” dedi.

Isparta Milletvekili Aylin Cesur, “ İYİ parti olarak seçim çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Halkın sıkıntılarına çözüm üretmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

İnşallah yaşadığımız buhran dolu günler gelen seçimle beraber sandıkta son bulacak, hak ve adaletle yönetilen yeni Türkiye’ye merhaba diyeceğiz. Demek zorundayız. Çünkü ülkede özellikle kadınlara, sağlık çalışanlarına uygulanan şiddetin artması artık can güvenliğimizin ne kadar güvende olmadığını gözler önüne sermekte.

Gençler yarınından umutsuz bir şekilde hayatını devam ettirmeye çalışıyor. Şimdi bu ülkede her şey yolunda diyebilir miyiz? Hayır. Ancak yarınlara umudun güçleneceği Türkiye’yi İYİ Parti getirecek. Yeter ki rahat uyuyun ama uyuyakalmayın” ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ PARLAMENTER SİSTEMİ İLE ISPARTA’YI GÜÇLENDİRECEĞİZ

Seçim işleri Başkanı Ankara Milletvekili Şenol Sunat, partisinin seçim vaatlerinden bahsetti. Kurtuluş, demokrasi ve sandıkta diyen Sunat, “İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığı olarak bugün Isparta’dayız. Anadolu’yu adım adım gezeceğiz. Değerli katılımcılar, Türkiye Cumhuriyet tarihinin en derin siyasi ve ekonomi krizlerinden birini yaşıyor.

Aratan ekonomik sıkıntılar her geçen gün derinleşerek etkisini gösteriyor. Ekonomiden adalete, eğitimden sağlığa ve güvenlik başta olmak üzere akla gelebilecek her alanda yaşanan sıkıntılar vatandaşın sadece gündelik hayatına değil geleceklerini de etkiliyor. YANİ KÖTÜ BİR zihniyet hakim ve bu ülke yönetilemiyor. Isparta, ülke ekonomisine 18,3 Milyar katkı sağlayan bir ilimiz.

Kişi başına düşen milli gelir 30. Sırada 2022 yılında çok gerilere düştü Isparta AKP iktidarının başarısız yönetimiyle en az 16 yıl geriye gitti. Elma üretiminde Türkiye birincisi, gül üretiminde ise dünya birincisi olan bu güzel illimizde hem gül hem de elma üretiminde düşüşler yaşanmakta.

Çünkü yeterli destek ve yeterli imkân maalesef tanınamıyor. Fakat çiftçilerimiz hala direniyor. Bütün bu sıkıntıları bertaraf etmek için halkın hakkettiği huzur ve refaha ulaşması için İyi Parti olarak yaklaşan seçime var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah ileri Türkiye’de hep bir adım ileri gitmek için İYİ Parti, iyi takipte.

Güçlendirilmiş parlementer sistemi ile yöneteceğimiz ülke de ne bir şiddet olaylarının artışına, ne hukuka aykırı kararlar ne de umutsuz yarınlara yer vereceğiz. Sözümüz söz bu güçlü parlementer ile hedefimiz üretim ve eğitim seferberliği başlatmak olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum