Isparta Barosu'ndan Melek Mosso Açıklaması

Isparta Barosu tarafından iptal edilen Melek Mosso konseri ile ilgili açıklamada bulunuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2022 16:22
Isparta Barosu'ndan Melek Mosso Açıklaması

Isparta Barosu tarafından iptal edilen Melek Mosso konseri ile ilgili açıklamada bulunuldu.

Yapılan açıklamada; İlimizde düzenlenecek Gül Festivali sebebiyle şehrimize gelecek olan Melek Mosso'nun konresinin iptal edilmesi haberi ile ilgili duyduğumuz kavgı ve üzüntü sebebi ile bu açıklamayı yapma zorunluluğumuz doğmuştur.

Festival kapsamında sahne alacak olan sanatça Melek Mosso'nun konserinin sözde ahlak gerekçe gösterilerek iptal edilmesini; ülkemizde her gün olduğu gibi bugün de kadınların bedenleri, sözleri, yaşam tarzı, mesleği kullanılarak hedef gösterilmesini kabul etmiyoruz.

Bu ülkede her kadın özgürce yaşama, fikirlerini ifade etme, mesleğini ve sanatını dilediği gibi icra etme hakkında sahiptir.Her zaman olduğu gibi yeniden yüksek sesle haykırıyoruz. Bu ülkede yaşayan kadınlar hiçbir baskının öznesi yapılamaz.

Bu sebeple Melek Mosos'nun şehrimizde yaşamış olduğu ayrımcılık sebebiyle üzüntümüzü, kendisiyle her zaman dayanışma içerisinde olacağımızı tekrar ifade ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum