Isparta Basınında Bugün - 01 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2011 10:50
Isparta Basınında Bugün - 01 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''KOSGEB'te neler oluyor?''
Çevre Mühendisleri Ümran Uysal ve Yunus Emre Özer, Girişimcilik Destek Programı için geliştirdikleri projenin evraklarını KOSGEB İl Hizmet Müdürlüğü'nün kaybettiğini iddia ettiler.

ISPARTA EKSPRES: ''DP'ye verilen oylar hep AKP'ye yaradı''
21. Dönem DYP Milletvekili Ramazan Gül, 12 Haziranda AK Parti döneminin son bulması için CHP'den Isparta Milletvekili aday adayı oldu.

GÜLSES: ''Çiftçiye destek, millete bereket''
Krsal Kalkınma Yatırım Projelerinin desteklenmesi programı kapsamında çiftçilerin yatırımlarına yüzde 75'lere varan hibe destekleri için başvurular devam ediyor.

DEMOKRAT: ''CSI Isparta''
Isparta Emniyet Müdürlüğü kayıp ve faili meçhul olayları aydınlatmak için güven timlerinin başarılı personellerinden oluşan 10 kişilik özel ekip kurdu.

ÇÖZÜM: ''Isparta'nın evladıyım''
MHP Isparta Milletvekili aday adayı Büyükelçi Hüseyin Avni Bıçaklı Isparta'ya gelerek çalışmalara başladı.

ISPARTA: ''Yılın girişimci iş adamı Tığlı''
Isparta Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği 2010 yılı ''Yılın Girişimci İşadamı'' ödülünü önceki gün İşadamı Hasan Tığlı'ya verdi.

NOKTA: ''Üniversite kenti vurgusu''
AK Parti Isparta Milletvekili aday adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık, kentin gelişiminde ve refah düzeyinin artmasında üniversitenin rolünün desteklenmesi gerektiğini belirtti.

OBJEKTİF: ''112 ona emanet''
Isparta Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinden ayrılıp bir süre Atabey Kaymakamlığı bünyesinde görevlendirilen Ayşe Çiftçi, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne müdür oldu.

HEDEF: ''Konaklama tesisi eksiğimiz büyük''
Vali Memduh Oğuz, Isparta'nın ciddi anlamda konaklamayı karşılayacak tesislere ihtiyacı olduğunu belirterek, İl Özel İdaresi ve Belediye işbirliği ile Otel yapmak için çalışmalara başladıklarını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.