Isparta Basınında Bugün - 04 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ocak 2011 10:39
Isparta Basınında Bugün - 04 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

DEMOKRAT: ''Isparta değil, Burdur korkutuyor''
Isparta'daki fayların yıkıcı bir deprem riski oluşturmadığını söyleyen SDÜ Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Osman Uyanık, ''Bizi asıl korkutan fay Burdur'dan geçiyor'' dedi.

ÇÖZÜM: ''Isparta'ya sınıf atlatacak yatırım başladı''
ÖNGÖR Grubun otel yatırımı için ruhsat verildi ve hafriyat çalışmaları başladı. 30 milyon liraya mal olacak yatırımın inşaatında ortalama 350 insan iş bulacak

ISPARTA: ''Şantiye işçisi donarak öldü''
Isparta - Antalya karayolunda görevli şantiye işçisi Hüseyin Arat, donarak hayatını kaybetti.

GÜLSES: ''Sansasyon yapılmasın''
Yılın ilk İl Genel Meclisi toplantısında söz alan İl Genel Meclis Üyesi Osman Zabun, eski Isparta Valisi Ali Haydar Öner'in Kırklareli'ne atanması ile ilgili sansasyon yapıldığını söyleyerek, ''Valiler merkezi hükümet tarafından görevlendirilir, Vali Ali Haydar Öner, Fransa'nın bir köyüne atanmış gibi sansasyon yapılması yanlıştır'' diye konuştu.

NOKTA: ''Bariyerleri vermeyi biz de istiyoruz''
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'ın bariyerleri geri istemesi ile ilgili olarak, ''Kısa zamanda bariyer ihalesi yapıp, yeni bariyerleri koyacağız. Emniyet'in bariyerlerini geri vermeyi biz de istiyoruz'' dedi.

OBJEKTİF: ''Av tüfeği öldürdü''
Merkez Gelincik Köyü'nde av dönüşü otomobilin içinde patlayan av tüfeği 28 yaşındaki Mustafa Örnek'in ölümüne neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.