Isparta Basınında Bugün - 05 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2011 10:52
Isparta Basınında Bugün - 05 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Çift uçlu iğne''
Isparta'nın finans gücü başına bela. Girişim yok, yatırım yok, markalaşma ve yenilikçilik yok. Isparta yeni teşvik sisteminde yanlış bölgede yer alıyor. Tüm bilimsel rakamlar buna işaret ediyor.

DEMOKRAT: ''Vekilliği istiyorum''
AK Parti'nin bayan milletvekili adayı Dr. Pınar Taner Topsakal, yöneticilik deneyimiyle tek gayesi olan Isparta'ya hizmet için siyasete AK Parti'yle adım attığını belirterek, ''Isparta'dan vekil ben olmayacağım da kim olacak?'' diye sordu

GÜLSES: ''Isparta Papaz'ı buldu!''
Eylül 2010 tarihinde gizlice Türk vatandaşı yapılan 13 Rum papazından birinin Isparta Psidia papazı olarak görevlendirildiği iddia ediliyor.

MANŞET: ''Isparta'nın istihdam fotoğrafı çekilecek''
Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM)'e ''İşgücü Piyasası Analiz'' çalışması yaptıracak. 90 günde tamamlanacak çalışmada, 400 şirket üzerinde kentin istihdam fotoğrafı çekilecek.

GÜLKENT: ''Her şeyi bir kenara bırakıp, sınava odaklanma zamanı''
YGS'nin ardından Lisans Yerleştirme Sınavı için başvurular Cuma günü sona erecek. Ancak, sınavın birinci basamağının ardından yaşanan spekülasyonlar, sınava gireceklerde farklı bir psikoloji de oluşturdu. Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Derya Yılmaz, sınava gireceklere önemli tavsiyelerde bulundu. Yılmaz, ''Her şeyi bir kenara bırakın, sınava odaklanın ve mutlaka hayatta bir B planınız olsun'' dedi.

OLUŞUM: ''Nadastan çıktım daha çok verimli olacağım''
AK Parti'den 2002-2007 yılları arasında milletvekilliği yapan Recep Özel bir dönem aradan sonra tekrar aday olmasını işte bu sözlerle tanımladı.

ISPARTA EKSPRES: ''Esnafa ucuz konut müjdesi''
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Aliköy mevkisinde 160 dekarlık Hazine arazisi üzerinde esnaflar için TOKİ aracılığıyla ucuz konut yapılması için girişimlere başladı.

ISPARTA: ''Isparta'da işgücü piyasasının röntgeni çekilecek''
İş gücü piyasasında meydana gelen sosyo-ekonomik değişme ve gelişmelerin istihdam üzerindeki etkilerinin ortaya çıkarılması kapsamında Isparta'da işgücü piyasasının röntgeni çekilecek.

OBJEKTİF: ''İşsizliğin fotoğrafı çekilecek''
Isparta İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu adına Türkiye İş Kurumu Isparta İl Müdürlüğü tarafından Uşak ABİGEM'e İşgücü piyasası analiz çalışması yaptırılacak. Çalışma 90 günde tamamlanarak kitap haline getirilecek. İl genelinde 400 adet iş yeri ile anket yapılacak.

HEDEF: ''Emeklilerin derdi İntibak Yasası''
Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) seçim çalışmaları çerçevesinde Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, ''Biz, emekliler olarak siyasilerden tek isteğimiz şu sürüncemede kalan intibak yasasını çıkarmasıdır'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.