Isparta Basınında Bugün - 07 Haziran 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2011 10:38
Isparta Basınında Bugün - 07 Haziran 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Akdeniz: "İşte Isparta'nın konut profili"
Türkiye Finans, Isparta'daki 899 memura konut tercihlerini sordu. Sonuçlar, ekonominin lokomotifi inşaat sektörüne yön verecek nitelikte.

ÇÖZÜM: "Cantürk, hayati bir sorunu gündeme getirdi"
MHP'li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Cantürk dün meclisin sonunda söz alarak depremle ilgili önemli bir uyarı yaptı. Cantürk, "Isparta birinci derecede deprem kuşağında. Bu nedenle acil olarak binalarımızın durumunu görmeli ve gerekli önlemi almalıyız" dedi.

MANŞET: "Memur-Sen yeni Anayasa istiyor"
Memur-Sen İl Temsilcisi Osman Akçil, sendikanın başkanlar kurulu toplantısında oy birliği ile güven tazeledi. 3 yıllık görev sürecini değerlendiren Akçil, 12 Haziran seçimleriyle yenilenecek olan 24. Dönem TBMM'ye en önemli görevinin yeni Anayasa yapmak olduğunu hatırlattı.

OLUŞUM: "Yalvaç'a 6 önemli sulama yatırımı"
Başbakan R. Tayyip Erdoğan'ın Isparta mitingi için Yalvaç'a giden Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile görüşen Kolukırık, Bakandan Yalvaç'la ilgili 6 önemli sulama yatırımı konusunda iyi haberler aldı.

Isparta: "Şevket Demirel Kalp Merkezi'nden başarılı bir operasyon daha"
Süleyman Demirel Üniversitesi Şevket Demirel Kalp Merkezi bir ilke daha imza attı. Şevket Demirel Kalp Merkezi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turhan Yavuz, bir hastanın tıkalı olan damarlarını lokal anestezi altında özel bir cihazla temizledi.

GÜLSES: "Çatak'tan en fazla yararlanacak il olduk"
2009 yılında Çatak kapsamında çalışma başlatılan Isparta'da bakanlık tarafından ayrılan alan bu yılda genişletildi. 2011 yılı için 17 bin dekar tarım alanına verilecek Çatak desteği ile Isparta, Karaman'la beraber Türkiye'de en geniş yer ayrılan ve en fazla destek alacak il oldu.

EKSPRES: "Sağlık Kompleksi için mutlu son"
2005 yılından bu yana üzerinde çalışılan ve son dönemlerde yerel yönetim engellerine takılan Bölge Sağlık Kompleksi Projesi'nde mutlu son.

HABER: "Özel'den Öner'e Tokat gibi açıklama"
Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili adayı Ali Haydar Öner'e tepkiler sürüyor. Öner'in bazı açıklamalarına cevap veren AK Parti 2. sıra Milletvekili adayı Recep Özel; "CHP adayanın muhatabı bizleriz. Genel Başkanların muhatabı genel başkanlardır. Milletvekillerinin muhatabı da milletvekilleridir" dedi.

HEDEF: "Kendi sonumuzu hazırlıyoruz?"
Vali Memduh Oğuz, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada dünyanın insanlar tarafından her geçen gün kirletildiğine dikkati çekerek, "Çevremiz bize bir emanettir. Bunu gelecek nesillere iyi bırakmamız gerekmektedir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.