Isparta Basınında Bugün - 07 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mayıs 2011 10:33
Isparta Basınında Bugün - 07 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

DEMOKRAT: ''İstikrar sürecek Isparta büyüyecek''
Artık particilik devrinin geçmişte kaldığını belirten AK Parti Milletvekili Adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık, Isparta'nın bu seçimde kendi zenginliğini kendi demokratikleşmesini oylayarak her zaman olduğu gibi iktidardan yana tavır koyacağını söyledi.

GÜLSES: ''Annelik evrensel bir kavramdır''
Anneler günü kutlamaları kapsamında Türk Anneler Derneği'ni kabul eden Isparta Valisi Memduh Oğuz, anneliğin güzel bir kavram olduğuna dikkat çekti.

MANŞET: ''AKP rotasyona uğrayacak''
CHP'nin projelerinin halka yayıldıkça AK Parti'nin paniğe kapıldığını savunan ve hükümete yüklenen Ali Haydar Öner, ''Eskiden bahçeye giderken eşek bulamayanlar şimdi Jeep'ten inmiyor'' dedi. Öner, ayrıca halkın bu seçimlerde AK Parti'yi rotasyona tabi tutacağını savundu.

ÇÖZÜM: ''Bizim genel başkanımız sucuk fabrikası katipliğinden gelmedi''
CHP Isparta Milletvekili adayı Ali Haydar Öner, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in ''CHP'nin yardıma muhtaç ailelere vermeyi vaat ettiği 600 TL'nin kaynağının olmadığı ve popülist bir yaklaşım olduğu'' eleştirine böyle cevap verdi.

OLUŞUM: ''Bizim elimiz sola gitmez''
Isparta'nın tanınmış simalarından işadamı Güner Büyükküpçü, ''Yıllarca siyaset yaptık, senelerce koşturduk, şimdi bir bütün olma zamanı'' dedi

ISPARTA: ''AKP vaat edince her şey güzel, CHP vaat edince mi popülist yaklaşım oluyor''
CHP Isparta Milletvekili adayı Ali Haydar Öner, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in ''CHP'nin yardıma muhtaç ailelere vermeyi vaat ettiği 600 TL'nin kaynağının olmadığı ve popülist bir yaklaşım olduğu'' eleştirisine cevap verdi.

OBJEKTİF: ''Seçim uğruna çevreyi kirletmeyin''
Bir anket sonucunun yer aldığı kağıtlar cadde ve sokaklara gelişigüzel atılınca hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden oldu.

HEDEF: ''Doğalgaz abone sayısı 10 bini geçti''
Isparta'da 2007 yılında başlayan doğalgaz çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Isparta- Burdur Torosgaz Dağıtım A.Ş Genel Müdürü Oktay Küp, şuana kadar 10 bin 40 doğalgaz abonesi olduğunu bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.