Isparta Basınında Bugün - 09 Mayıs 2011

Isparta Basınında Bugün - 09 Mayıs 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2011 10:34
Isparta Basınında Bugün - 09 Mayıs 2011

AKDENİZ: ''Bizi 4-0 gönderin, Bakanlık getirelim''
AK Parti 3. sıra Isparta Milletvekili Adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık, 60'ncı hükümet döneminde bakanlık düzeyinde temsil edilemeyen Isparta'nın 12 Haziran seçimi sonrası bu hakkı elde edeceğini savunuyor.

DEMOKRAT: ''Asıl sorun vasıfsızlık''
Isparta'nın öncelikli sorunu işsizlik. İlde iş arayan çok ancak işsizlerin vasfı patronların talebini karşılamaya yetmiyor. Çözüm, meslek edindirme kurslarıyla işsizleri kalifiyeli hale getirmekte.

GÜLSES: ''Vicdan azabı çekerler''
Isparta'nın geleneksel sorunu haline gelen Koteks arazisi üzerine yapılacak rezidans projesi ile ilgili projenin başından beri içinde olan Ekmen ailesinin ve Koteks arazisinin avukatı İsmail Attila Gülses'e yaptığı açıklamada, ''Bu proje Isparta'nın çehresini değiştirecek yeni bir vizyon getirecek. Bu projeye engel olmak isteyenler ömür boyu vicdan azabı çekerler'' dedi.

ÇÖZÜM: ''BBP her evden bir oy istiyor''
BBP adayları milletin sağ duyulu davranacağına inandıklarını açıkladılar.

ISPARTA: ''Sütçüler'in Antalya bağlantısı olan Gebiz yolunu kısa sürede tamamlayacağız''
Hafta sonu Sütçüler'e giden Isparta Valisi Memduh Oğuz, Sütçüler'in Antalya bağlantısı olan Gebiz yolunu kısa sürede tamamlayacaklarını belirtti.

OLUŞUM: ''Harmanören'de siyasiler geçidi''
AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Recep Özel'e memleketi, Atabey'e bağlı Harmanören Köyü'nde geleneksel olarak verilen Hıdrellez yemeğinde büyük ilgi gösterildi.

GÜLKENT: ''CHP, seçim bürosunu açtı''
CHP Seçim Bürosu açıldı. Çok sayıda partilinin katıldığı törende, iktidara yüklenildi. CHP'nin 41 sözü söylendi, kol kola andı hep bir ağızdan okundu.

ISPARTA EKSPRES: ''Karanfilin adresi anneniz, oyunuzun adresi CHP olsun''
CHP Milletvekili Adayları Ali Haydar Öner ile İrfan Bakır, cumartesi günü seçim bürosundan birlikte çıkıp vatandaşlarla konuştular, esnaf ziyaretinde bulundular.

HEDEF: ''Milletimizin kararına saygılıyız''
Ak Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, 8,5 yıllık iktidarlarında halka en iyi hizmeti vermenin çabası içinde olduklarını belirterek; ''3. Defa milletimizden iktidar istiyoruz. İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün diyoruz. Ancak, milletimiz ne karar verirse de sonuna kadar saygılıyız'' dedi.

OBJEKTİF: ''Tanıtım en önemli etken''
Turizm Derneği Başkan Yardımcısı Fevzi Özdemir, Isparta'nın turizm potansiyelinin arttırılması için en büyük etkenin tanıtım olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.