Isparta Basınında Bugün - 1 Haziran 2011

Isparta Basınında Bugün - 1 Haziran 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2011 11:03
Isparta Basınında Bugün - 1 Haziran 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Algida'yı kaçırdık"
Isparta'da büyük ölçekli yatırım fırsatlarının kaçırılmaması için Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi'nin genişletilmesinin gerekliliği bir kez daha ortaya çıktı.

DEMOKRAT: "Asfalt tepkisi"
Merkezde aylar önce tamamlanan doğalgaz çalışmaları sonrası mayın tarlasına dönen yollar bakım onarım beklerken belediye, asfalt sezonunu Gelendost'tan açınca kriz çıktı. AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, "Seçim öncesi oy toplama hesabı yapıyorlar" derken, CHP Isparta İl Başkanı Yusuf Erdoğan da,"Nahoş bir uygulama hiç etik olmamış" dedi.

ÇÖZÜM: "Esnafa kredi yapılandırması müjdesi"
Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural, bankalara kredi borcu olan esnaflar için önemli bir fırsat olduğunu ve esnafların hemen başvuru yapabileceğini söyledi.

GÜLKENT: "Milli Eğitim, Slovak misafirleri ağırlıyor"
Isparta, Slovakya'dan gelen 7 kişilik grubu ağırlıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Slovakya-Türkiye Kültürler Arası İletişim adındaki projesi kapsamında gerçekleşen 3'üncü buluşmada Türk Kültürü adlı panel yapıldı. Gün boyu süren panelde konuşmacılar, farklılıkların birlikteliğinin yolunu kültür olarak işaret ettiler.

EKSPRES: "İktidar-muhalefet diyalog kapısı açık kalmalı"
Milletvekili Mehmet Sait Dilek, seçimden sonra Isparta ile ilgili konularda muhalefet milletvekilleriyle de konuşulması gereken konuların olacağını hatırlattı ve diyalog kapısının kapatılmaması gerektiğini savundu.

OBJEKTİF: "Kiracı borcunu ödemedi, belediye icralık oldu"
2004 yılından bu yana Belediye İşhanı'nda belediye mülkiyetinde olan dükkanlarda bazı kiracıların yakıt ve aidat paralarını ödememesi belediyenin icralık olmasına neden oldu.

HEDEF: "Yeniden yapılandırmada izdihamı"
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Salih İlhan, yeniden yapılandırma başvurularının dün mesai sonunda bittiğini belirterek; sadece Bağ ? Kurlulardan 5 bin dolayında başvuru aldıklarını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.