Isparta Basınında Bugün - 10 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2011 11:47
Isparta Basınında Bugün - 10 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''AKUT Isparta ekibi kuruluyor''
Isparta Valiliği ve Süleyman Demirel Üniversitesi'nin destekleriyle kurulacak Arama ve Kurtarma Derneği Isparta ekibi için ilk adım düzenlenen ''Akut ve Faaliyetleri'' konferansla atıldı.

GÜLSES: ''Isparta'da kent geleceği''
Isparta Kentsel Dönüşüm Projesi yapılmadan ortaya çıkan çarpık yapılaşma sebebiyle ortaya çıkan görüntü kirliliğine dikkati çeken uzmanlar, Isparta'nın geleceği için kentsel dönüşümün önemini vurguluyorlar.

ÇÖZÜM: ''Eczane rekoru kırdık''
Türkiye genelinde 2 bin 700 kişiye bir eczane düşerken Isparta'da bin 600 kişiye bir eczane düşüyor. Nüfusa oranla eczane sayısında Isparta, Denizli ve Aydın ile birlikte Türkiye'nin rekortmen illeri arasında.

EKSPRES: ''Şehir merkezine doğalgaz müjdesi''
Toros Gaz AŞ. şehir merkezinin ana arterlerini oluşturan noktalardaki işyerleri ve konutlara bu aydan itibaren doğalgaz verilmesi için yatırım kararı aldı.

DEMOKRAT: ''Isparta'nın kar öyküsü''
Isparta'yı etkisi altına alan kar yağışı il genelinde yaşamı olumsuz etkiledi. Çandır'da mahsur kalan 57 kişi 3 saatte kurtarıldı. Atabey'in Kapıcak Köyü'nde mahsur kalan Sakarya Fırat Dizisi ekibi de 5 saat kurtulma mücadelesi verdi.

NOKTA: ''Isparta'da Tekvando Rüzgarı''
55 ilden 750 sporcunun katıldığı Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nın açılış seremonisi yapıldı.

İLKE: ''Farklı muamele olmasın''
HAS Parti Kadın Kolları Başkanı Zehra Kütükçü, kadınlara başlarının açık ya da örtülü olması nedeniyle farkı muamele uygulanmasının kabul edilemeyeceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.